Kristen Stewart: Συγκλονίζει η ομοιότητά της με την πριγκίπισσα Diana
Κόσμος

Kristen Stewart: Συγκλονίζει η ομοιότητά της με την πριγκίπισσα Diana

Kristen Stewart: Συγκλονίζει η ομοιότητά της με την πριγκίπισσα Diana

Δείτε τη νέα φωτογραφία της από τον ρόλο της στην επερχόμενη βιογραφική ταινία Spencer

Τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana στη βιογραφική ταινία Spencer θα ενσαρκώσει η Kristen Stewart, η οποία στις πρώτες φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, είναι ανατριχιαστικά όμοια με την άτυχη πριγκίπισσα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Ο 30χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός θα παίξει την Diana σε μια ταινία, η οποία επικεντρώνεται σε ένα καθοριστικής σημασίας Σαββατοκύριακο στη ζωή της πριγκίπισσας, την οποία σκηνοθετεί ο Pablo Laren.

Κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου η πριγκίπισσα Diana «περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham στο Norfolk και αποφασίζει να αφήσει το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο» σύμφωνα με περίληψη που κυκλοφόρησε η εταιρεία παραγωγής Neon.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γερμανία, ενώ η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021.

Στη νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε, η Kristen Stewart κοιτάζει κατευθείαν στην κάμερα με το κεφάλι της να ακουμπά στο χέρι της, ενώ φοράει ένα αντίγραφο από το δαχτυλίδι των αρραβώνων της διακοσμημένο με ζαφείρι.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ως πριγκίπισσα Diana