Ξεσπά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κατά κριτικού κινηματογράφου: «Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ» – Τι λένε ο σκηνοθέτης και οι σεναριογράφοι της ταινίας;
Νέα

Ξεσπά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κατά κριτικού κινηματογράφου: «Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ» – Τι λένε ο σκηνοθέτης και οι σεναριογράφοι της ταινίας;

Ξεσπά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κατά κριτικού κινηματογράφου: «Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ» – Τι λένε ο σκηνοθέτης και οι σεναριογράφοι της ταινίας;

Η κριτική του Χρήστου Μήτση έφερε σφοδρές αντιδράσεις

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τα όσα έγραψε ο κριτικός κινηματογράφου, Χρήστος Μήτσης για την ταινία The Black Bachelor και κυρίως με το χιούμορ σχετικά με τον κορονοϊό, εμφανίστηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος ξέσπασε με μια ανάρτησή του στο Instagram.

«Ο Χρήστος Μήτσης ουσιαστικά έγραψε ότι ούτε ο Covid δεν μας γλίτωσε από τη συγκεκριμένη ταινία, με τον ηθοποιό να αντιδρά, γράφοντας: «Ακόμα και σε αυτή την καγκουρό κωμωδία όπως λέτε κύριε Μήτση ακόμα και σε αυτήν την παρωδία που φτιάξαμε ακόμα και σε αυτή την προχειροδουλειά δεν θα τολμούσαμε ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ για τον COVID !!!

Δεν δείχνετε σεβασμό στην δουλειά μας και είναι δικαίωμα σας και το αποδέχομαι !!! Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το εμετικό σας χιούμορ !!!! Εγώ σαν ηθοποιός αυτής της χάλια ταινίας που είδατε σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά !!!! Eύχομαι ο Άγιος Βασίλης φέτος να σας φέρει την ιδανική ταινία που ποτέ δεν θα απολαύσετε !!!!!».

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis)

Τι είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου;

Για το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει, πήρε θέση και ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος πρωταγωνιστεί κι εκείνος στην ταινία, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ο κ. Μήτσης είναι κριτικός κινηματογράφου και έχει κάθε δικαίωμα να εκφράσει τη γνώμη του. Μπορεί να γράψει και χειρότερα σχόλια και αυτό ενδεχομένως να μας κάνει καλύτερους. Είναι πάρα πολύ ατυχές, σε μια εποχή που παλεύουμε οι παραστατικές τέχνες και καταναλώνονται πάρα πολλές εργατοώρες και είναι δύσκολο να βρεις λεφτά για την παραγωγή να γράφονται αυτά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένα παιδί που έχει παλέψει μόνο του από την ώρα που ξεκίνησε. Μετράει μόνο επιτυχίες στην καριέρα του. Τα σχόλια του κ. Μήτση όσον αφορά στον Covid είναι άκαιρα, είναι κακό χιούμορ όταν πεθαίνουν άνθρωποι και δείχνει ότι είναι ένα παιδί που έχει δεχθεί σκληρή κριτική από την οικογένειά του και δεν ξέρει να κάνει λεπτή κριτική. Πρέπει να το ψάξει λίγο. Είναι 100 οικογένειες που ζουν από αυτή τη δουλειά και 2-3 που έχουν χάσει ανθρώπους από κορονοϊό», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Όσα είπαν ο σκηνοθέτης και οι σεναριογράφοι της ταινίας

Για την κριτική πήραν θέση όμως και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Γιάννης Παπαδάκος αλλά και οι σεναριογράφοι της ταινίας μιλώντας στο «Πρωινό».

«Οι κριτικοί δεν έχουν υποδεχτεί ποτέ ένθερμα δική μου ταινία. Υπήρχε ένα ατυχές χιούμορ. Βάλεις ευθέως εναντίον της υγείας των πρωταγωνιστών λέγοντας ότι θα έπρεπε να πάθουν κάτι για να μη γίνει η ταινία; Εγώ το βρίσκω τουλάχιστον ανατριχιαστικό» είπε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Αλλά και ο Μάριος Ιορδάνου, ένας εκ των σεναριογράφων της ταινίας αντέδρασε έντονα μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

«Το δηλητήριο του Μήτση, Μπήτση το επιστρέφω και του το κερνάω» είπε.