Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχομαι καθημερινά απίστευτο διαδικτυακό bullying…»
Νέα

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχομαι καθημερινά απίστευτο διαδικτυακό bullying…»

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχομαι καθημερινά απίστευτο διαδικτυακό bullying…»

Με αφορμή τα κακόβουλα σχόλια για την Έλενα Παπαρίζου

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχολίασε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όλο τον ντόρο που δημιoυργήθηκε με τα κακόβουλα σχόλια για την Έλενα Παπαρίζου η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Open ανέφερε πως η Έλενα μετά τις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε για τα κιλά της, μετά την εμφάνισή της στη φετινή Eurovision –όπου τραγούδησε και πάλι το My Number One– έπρεπε να δώσει την απάντησή της και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τη συνέντευξή της στην εκπομπή The 2 Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Έχω στεναχωρηθεί και με εμένα και με εμάς και με όλες τις εκπομπές που έχουμε αναπαράγει αυτό το θέμα. Από τη μία κάναμε καλά γιατί κλείνεις τα στόματα σε αυτήν τη μειονότητα και από την άλλη δώσαμε αξία σε ανθρώπους που δεν πρέπει, σε όλους αυτούς που έγραψαν αυτές τις βλακείες και τα απαράδεχτα σχόλια. Είναι η γνώμη μου και είμαι προβληματισμένη για ποιον λόγο βρίσκεται μια Έλενα Παπαρίζου να απολογείται και να απαντά σε όλα αυτά που έχουν γίνει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μόλις ολοκληρώθηκε το video, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για έναν «χοντροκομμένο» ρατσισμό και «τοξικά πληκτρολόγια», με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει: «Νιώθει την ανάγκη, γιατί και εγώ έχω δεχτεί απίστευτο διαδικτυακό bullying, να απαντήσει και καλά έκανε».

Λίγο αργότερα, μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου έκανε και μια προσωπική κατάθεση αναφέροντας: «Σας έχω πει γιατί δέχομαι καθημερινά απίστευτο διαδικτυακό bullying και δεν ξέρω αν μπορεί να σταματήσει αυτό. Το καλύτερο είναι η αδιαφορία. Μπορεί να σας πνίγει το δίκιο, να πονάτε και να θέλετε να απαντήσετε, αλλά αν μπορείτε να το διαγράψετε από μέσα σας είναι το καλύτερο, γιατί πρόκειται για ανθρωπάκια».

https://streamable.com/5001b0