Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας: «Εξοργίστηκα γιατί το να σου προσάπτουν παιδοφιλία είναι το πιο ακραίο»
Ελλάδα

Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας: «Εξοργίστηκα γιατί το να σου προσάπτουν παιδοφιλία είναι το πιο ακραίο»

Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας: «Εξοργίστηκα γιατί το να σου προσάπτουν παιδοφιλία είναι το πιο ακραίο»

Τι είπε και για την παρεξήγηση με τους «Ράδιο Αρβύλα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Χάρης Ρώμας και ξέσπασε έπειτα από συκοφαντικό (όπως το χαρακτήρισε κι ο ίδιος) πρωτοσέλιδο εφημερίδας που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος βγήκε και μίλησε ανοιχτά για το συγκεκριμένο δημοσίευμα εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή του και αποκαλύπτοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του δημοσιογράφου που «λασπολόγησε εις βάρος του».

«Όταν διάβασα αυτό που έγραφε ήταν σαν να ήμουν Αρειανός και να έχω κατέβει από τον Πλούτωνα, τόσο καμία σχέση δεν έχω με αυτό. Θα κληθεί να τα αποδείξει αυτά, αλλά δεν μπορεί γιατί δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Παριστάνει τον Ρομπέν των Δασών και κάποιοι αφελείς νομίζουν ότι βάλλει και εναντίον του συστήματος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταδικαστεί αλλά μέχρι τότε κονομάει στην πλάτη μου», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Και συνέχισε: «Ναι μεν είναι ο τελευταίος των τελευταίων, έτσι μου γράφουν, είναι ο πιο κατάπτυστος που έχει υπάρξει ποτέ αλλά από την άλλη κάτι μένει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά.  Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος, αν μπορέσει να βρει κάτι, εγώ θα παραιτηθώ και όλα, και να μπω και φυλακή, αλλά επειδή δεν θα βρει τίποτα και δυστυχώς επειδή η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί απόλυτα σωστά, δεν μπορώ να τον κλείσω και εγώ στη φυλακή, γιατί εκεί του πρέπει να είναι μέσα, χωμένος».

https://streamable.com/jxv9ka

Έπειτα, ο Χάρης Ρώμας βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και τόνισε πως έχει έρθει η ώρα της κάθαρσης. Ακόμα αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση με τους «Ράδιο Αρβύλα», εξηγώντας πως εκείνος είπε πως η συγκεκριμένα η εκπομπή δεν πρέπει να παίζει video -έστω και χιουμοριστικά αυτού του ανθρώπου. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα με την εκπομπή και επικοινώνησε μάλιστα και τηλεφωνικώς με τον Αντώνη Κανάκη.

«Εξοργίστηκα γιατί το να σου προσάπτουν παιδοφιλία είναι το πιο ακραίο. Είμαι από τους πρώτους που πιστεύουν ότι πρέπει να έρθει η κάθαρση γιατί κάποιοι άνθρωποι έκαναν κατάχρηση της εξουσίας τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

https://streamable.com/xglffn