Λάκης Γαβαλάς: «Η Βίκυ Κουλιανού έχει αδικηθεί πάρα πολύ. “Σάχλεψαν” λίγο μαζί της»
Πρωινές εκπομπές

Λάκης Γαβαλάς: «Η Βίκυ Κουλιανού έχει αδικηθεί πάρα πολύ. “Σάχλεψαν” λίγο μαζί της»

Λάκης Γαβαλάς: «Η Βίκυ Κουλιανού έχει αδικηθεί πάρα πολύ. “Σάχλεψαν” λίγο μαζί της»

Θα είναι τελικά στο My Style Rocks;

Για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και τη Βίκυ Κουλιανού.

«Μη με αδικείτε. Εγώ αυτό που θα ‘πρεπε να κάνω αυτή τη στιγμή είναι μία εκπομπή που να ‘χει να κάνει με τη μόδα συγκεκριμένα. Δεν με ενδιαφέρουν οι ίντριγκες. Δεν λέω ότι το My Style Rocks κάνει ριάλιτι, προς Θεού. Ίσα-ίσα επειδή δεν έκανε, δεν μας έπαιζαν και τα πρωινά» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς και συνέχισε: «Να δώσω τι; Χαχανητό δεν θέλω, θλίψη δεν με ενδιαφέρει, τη γνώση να δώσω».

«Είναι δική τους επιλογή αυτή τη στιγμή να είμαι ή να μην είμαι. Επειδή διαχειριζόμαστε πολλά χρήματα στην αγορά και διεθνώς, κάποιος θα πρέπει να το κατευθύνει αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αρτιότητα σε αυτό. Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι: ποιος θα μπορούσε να καλέσει σπόνσορες, γιατί αυτή είναι η κύρια δουλειά; Εγώ έχω προϊόντα που μπορούν να διαφημιστούν από παιδάκια 5 χρονών μέχρι γέρους 80» πρόσθεσε.

«Δεν διαπραγματεύομαι τίποτα, γιατί αυτοί διαπραγματεύονται τη δική μου φάση με τους Τούρκους παραγωγούς, με τους Έλληνες εδώ και καλά κάνουν. Το ότι πετάνε ότι «θα είναι ο τάδε κι εκείνο και το άλλο αλλά ο Γαβαλάς θα είναι» αυτό με ενοχλεί. Εάν συσταθεί η επιτροπή και είναι τα πράγματα όπως πρέπει να είναι, φυσικά και θα έλεγα ναι. Το φορμάτ πρέπει να έχει μια εξέλιξη» ξεκαθάρισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο η Κατερίνα Καραβάτου να παρουσιάσει το My Style Rocks, απάντησε: «Είναι το “κορίτσι της διπλανής πόρτας” χωρίς κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα.

Για το όνομα της Βίκυς Κουλιανού, που ακούστηκε, αποκάλυψε: «Η Βίκυ Κουλιανού έχει αδικηθεί πάρα πολύ. Η Βίκυ θα ήταν καλή από τα πρώτα GNTM, γιατί η Βίκυ είναι το απόλυτο, καμία σχέση με τις υπόλοιπες. Από κει και πέρα “σάχλεψαν” λίγο μαζί της, που την έβαλαν να κάνει coach μια φορά με μία υστερία και μετά στο Just…».

Ο Λάκης Γαβαλάς αφήνει υποννούμενα σε προσωπικό επίπεδο για τον Άγγελο Μπράτη και τόνισε ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης επιβάλλεται να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show.