Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Αποφάσισα να μην κάνω θέατρο»
Νέα

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Αποφάσισα να μην κάνω θέατρο»

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Αποφάσισα να μην κάνω θέατρο»

Ο ρόλος στον «Παράδεισο των κυριών» και τα βαφτίσια της κόρης του

Στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» κάθισε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να μην κάνει τη φετινή χρονιά θέατρο, αναφέρθηκε στον ρόλο του στον «Παράδεισο» και αποκάλυψε πώς έγιναν τα βαφτίσια της κόρης του.

«Αποφάσισα να μην κάνω θέατρο φέτος για πρώτη φορά», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι από μικρός δεν τον ενδιέφερε τι θα πει ο κόσμος.

«Είμαι εκπαιδευμένος στο σκληρό σχόλιο. Έχει έρθει φίλη μου σε παράσταση και μου έχει πει “δεν μου άρεσες καθόλου”. Το βρήκα ωραίο. Αυτό μου μου μαυρίζει το κοστούμι της παράστασης είναι αυτός που έχει κάτι από κάτω», τόνισε.

Για τον ρόλο του ως «Χριστόφορος Μπουραντάς», στον «Παράδεισο των κυριών», τόνισε: «Δεν έχουμε κοινό σαν μπαμπάδες, παρόλο που νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ζει τη ζωή του με έναν τρόπο που δεν τον έχει επιλέξει. Δεν ξέρω ακριβώς ποιος είναι και τι κρύβει. Δεν ζει τη ζωή που θα ήθελε να ζήσει. Μάλλον γι αυτό συγκρούεται με τον Άγη. Γιατί έχει περισσότερα κοινά μαζί του από αυτά που θέλει να παραδεχτεί. Έχει εκπλήξεις στο μέλλον αυτός ο ρόλος Κάποια στιγμή θα αναγνωρίσει το ότι έχει περισσότερα κοινά με τον Άγη».

Στο παιχνίδι της Ναταλίας Γερμανού, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αποκάλυψε το παρασκήνιο της κόρης του Joanne, η οποία βαπτίστηκε σε ηλία 6 ετών, μετά από απόφασή της.