Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Ο ρόλος του «Καραπάνου» στον «Σασμό» και ο «Παράδεισος των κυριών»
Νέα

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Ο ρόλος του «Καραπάνου» στον «Σασμό» και ο «Παράδεισος των κυριών»

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Ο ρόλος του «Καραπάνου» στον «Σασμό» και ο «Παράδεισος των κυριών»

Ο ηθοποιός επανέρχεται στην τηλεόραση σε νέα σειρά

Ο ρόλος του Λάζαρου Γεωργακόπουλου στον «Σασμό» μπορεί να ήταν μικρός και το πέρασμά του σύντομο, αλλά ήταν ιδιαίτερα συγκλονιστικός και αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός, μετά το πέρασμά του από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, παραμένει στο κανάλι και τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στο νέο του σίριαλ, «Ο παράδεισος των κυριών».

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε για τον ρόλο του «Καραπάνου» και τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον έβλεπαν, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Υπήρχε φοβερή αγάπη από τον κόσμο και την εκδήλωναν παντού, στον δρόμο, στην παράσταση, στα μαγαζιά. Έμπαινα να πάρω κάτι και κέρναγαν τα πάντα, όλους που ήταν μαζί μου. Ήταν πολύ όμορφο και αστείο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο γιατί είχα και χρόνια να κάνω τηλεόραση. Νομίζω ότι δεν είχα βρεθεί σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία γιατί ο “Σασμός”, η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει τεράστια επιτυχία σε όλα τα κοινωνικά στρώματα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Ποτέ δεν την είδα την τηλεόραση σαν κάτι το οποίο ήταν για οικονομικούς λόγους. Πάντοτε προσπαθώ να βρω καλλιτεχνικούς λόγους για να κάνω τα πράγματα που κάνω, αλλιώς βαριέμαι».

Σχετικά με τον «Παράδεισο των κυριών» και τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον Αργύρη Πανταζάρη, ο οποίος έπαιζε τον γιο του στον «Σασμό», τόνισε: «Είναι κάτι το οποίο έχουμε αγαπήσει, είναι πολύ φινετσάτο, ιδιαίτερο, σίγουρα πιο ελαφρύ σε σχέση με τον Σασμό και με έχει συνεπάρει. Η σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα δεν είναι ακριβώς η ίδια, αλλά υπάρχει ένταση μεταξύ μας».