Λευτέρης Ελευθερίου: «Είμαι υπέρ της βοήθειας στο ζευγάρι, είναι αναγκαία»
Νέα

Λευτέρης Ελευθερίου: «Είμαι υπέρ της βοήθειας στο ζευγάρι, είναι αναγκαία»

Λευτέρης Ελευθερίου: «Είμαι υπέρ της βοήθειας στο ζευγάρι, είναι αναγκαία»

Ο ηθοποιός μίλησε για την καραντίνα και πώς εκείνος τη βίωσε στο σπίτι με τη σύζυγό και τα παιδιά του

Καλεσμένος στο «φλΕΡΤ» και τη Νάντια Κοντογιώργη ήταν ο Λευτέρης Ελευθερίου. Έμενε στη Νάξο μικρός και ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική πριν από την υποκριτική.

«Οι φίλοι μου βοήθησαν πολύ στο να γίνω ηθοποιός γιατί δεν είχαμε κάποιο background θεατρικό. Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου αγαπούσαν την τέχνη αλλά δεν ήξερα πώς να έχω πρόσβαση σε αυτό, φοβόντουσαν και για τον χώρο, πώς είναι κλπ και τελικά αποδείχτηκε ότι καλά έκαναν», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου έχει δύο παιδιά, τον Ιάσωνα και τη Μυρσίνη, τα οποία τον βλέπουν στο θέατρο, όταν κάνει παιδικές παραστάσεις. «Η καραντίνα μας έδωσε μια αβάντα χρόνου, ήρθαμε ξανά σε επαφή με εμάς, με τη σχέση. Βλέπεις που χωλαίνει, που πάνε καλά τα πράγματα, που πρέπει να αλλάξεις. Δεν βιώσαμε αυτό που λένε ενδοοικογενειακή βία. Είμαι πολύ υπέρ της βοήθειας στο ζευγάρι, νομίζω είναι αναγκαία μετά από τα 18 χρόνια που είμαστε εμείς μαζί. Είναι αναγκαία γιατί το μεγαλύτερο στοίχημα που έχεις να κάνεις μετά τα δύο πρώτα χρόνια που φεύγει η καψούρα και ο ενθουσιασμός, είναι να δουλέψεις με τον άνθρωπό σου. Οι σχέσεις από τις δυσκολίες προχωρούν. Δεν διαχωρίζει τίποτα τους άντρες από τις γυναίκες στο θέμα της σχέσης και της συντροφικότητας. Οι δουλειές πρέπει να γίνονται στο σπίτι από όλους και το μεγάλωμα των παιδιών και τα οικιακά. Πρέπει να δείχνουμε κατανόηση και να βοηθάμε».

https://streamable.com/d41vef