Λευτέρης Λαζάρου: «Η πρώην σύζυγός μου βάφτισε την κόρη μου από τον δεύτερο γάμο μου»
Νέα

Λευτέρης Λαζάρου: «Η πρώην σύζυγός μου βάφτισε την κόρη μου από τον δεύτερο γάμο μου»

Λευτέρης Λαζάρου: «Η πρώην σύζυγός μου βάφτισε την κόρη μου από τον δεύτερο γάμο μου»

Το παράπονό του για τον θάνατο των γονιών του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Λευτέρης Λαζάρου και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τους δυο γάμους του, αλλά και το μεγάλο παράπονο που έχει μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Ο πατέρας μου ήταν καλός μάγειρας και αυτή ήταν η στεναχώρια μου που έφυγε νωρίς. Πέθανε στα 57 του χρόνια, όταν εγώ ήμουν 15 χρόνων και δεν πρόλαβε να με δει να μαγειρεύω. Δεν ήξερε ότι θα γίνω μάγειρας. Έβλεπε κάποια πράγματα σε εμένα και με αποθάρρυνε στην αρχή», είπε αρχικά ο Λευτέρης Λαζάρου και ανέφερε: «Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο και δέκα χρόνια μετά πέθανε και η μητέρα μου. Γι’ αυτό και παντρεύτηκα νωρίς».

Αναφερόμενος στη μητέρα του είπε: «Ούτε η μητέρα μου δοκίμασε φαγητά μου. Ήμουν στην αρχή τότε. Αυτό ήταν το παράπονό μου».

https://streamable.com/lmmb86

Ακόμη, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef μίλησε για την υπέροχη σχέση που έχει διατηρήσει με την πρώην σύζυγό του, η οποία όπως αποκάλυψε έχει βαφτίσει την κόρη του από το δεύτερο γάμο του.

«Ο πρώτος μου γάμος έγινε νωρίς σε μικρή ηλικία γιατί είχα χάσει νωρίς τους γονείς μου και είχα μεγαλώσει μόνος μου», είπε και συνέχισε: «Χωρίσαμε γρήγορα, ο γάμος δεν πήγε καλά αλλά έχουμε μια δυνατή φιλία και την αγαπάω. Παντρεμένοι μείναμε κάτω από χρόνο. Αποκτήσαμε τον γιο μου, τον Νίκο. Είναι η νονά της πρώτης μου κόρης από το δεύτερο γάμο μου. Περάσαμε μαζί την εφηβεία με την πρώην γυναίκα μου, με ανέλαβε η μαμά της όταν πέθανε η μητέρα μου και είχα άριστη σχέση με τον αδελφό της. Έγινε κάτι πολύ όμορφο, δεν άντεξε ο γάμος αλλά η φιλιά μας. Όταν ζήτησε να βαφτίσει την Ηλέκτρα δεν το αρνήθηκε κανείς».

Τέλος, ο Λευτέρης Λαζάρου αποκάλυψε τον όρο που έθεσε στη σύζυγό του για να κάνουν δεύτερο παιδί: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου έζησα δέκα χρόνια ακόμη με τη μητέρα μου. Θεωρούσα ότι αν κάνω κορίτσι ή κορίτσια κάτι θα πάρω πίσω. Θα αναπληρώσω το κενό. Όταν γεννήθηκε η πρώτη κόρη μου, δημιουργήθηκε η ανάγκη να κάνουμε ένα ακόμη παιδί για να έχει παρέα το πρώτο. Τότε είπα ότι θέλω δεύτερο παιδί αν είναι κορίτσι και σγουρή».

https://streamable.com/zbb90u