Λευτέρης Πανταζής: «Μου είπε ο γιατρός ότι θα μπορούσα να έχω μείνει στον τόπο»
Ελλάδα

Λευτέρης Πανταζής: «Μου είπε ο γιατρός ότι θα μπορούσα να έχω μείνει στον τόπο»

Λευτέρης Πανταζής: «Μου είπε ο γιατρός ότι θα μπορούσα να έχω μείνει στον τόπο»

Όσα αποκάλυψε στην Ιωάννα Μαλέσκου για το δαχτυλίδι της κόρης του

Στον καναπέ του Love It και απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου κάθισε ο Λευτέρης Πανταζής και μίλησε για το πρόσφατο ατύχημα που είχε, για τον Τριαντάφυλλο και την κόρη του, Κόνι Μεταξά.

«Ήμουν τυχερός στην ατυχία μου διότι ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσα να έχω “μείνει στον τόπο”. Ήταν μία ασυναίσθητη κίνηση που έκανα λίγο πίσω στην καρέκλα για να μιλήσω στο τηλέφωνο και έπεσα στο κενό. Ήταν μία κακιά στιγμή», αποκάλυψε.

«Θέλει δουλειά για να πιάσεις όλες τις ηλικίες. Χρειάζονται συνεργασίες με παιδιά που ακούει η νεολαία, με σχήματα φρέσκα, με dj που πηγαίνουν σε χώρους που πηγαίνουν οι νέοι άνθρωποι. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποποιούμαι τον ερωτικό και διασκεδαστή Λευτέρη Πανταζή που ο κόσμος ξέρει. Έχω θαυμαστές από 7 χρονών μέχρι και 80. Κάνω ταξίδια, βλέπω που πάει η μόδα, βλέπω πολλά σόου στο εξωτερικό. Θέλω να προσφέρω ευχαρίστηση στον κόσμο, όχι σε εμένα».

«Όταν συνεργάστηκα με τον Τριαντάφυλλο, ήταν παιδί. Τον πήρα μαζί μου σε διάφορα μουσικά κέντρα, αλλά και στην Αυστραλία», ανέφερε.

«Πολλοί νέοι “καβαλάνε το καλάμι”, αλλά δεν φταίνει αυτοί, αλλά οι επιρροές από την οικογένεια. Συν του ότι οι δημοσιογράφοι αποκαλούν κάποιους σταρ, ενώ κάνουν επιτυχία μόνο κάποιους μήνες».

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει στην Κόνι Μεταξά:

«Η Κόνι δεν ασχολείται μόνο με το τραγούδι, αλλά με πολλά πράγματα. Δεν συμφωνώ με όσα κάνει, δεν γίνεται να συμφωνήσω και με όλα. Έχει τη δική της προσωπικότητα, αλλά στα δύσκολα με συμβουλεύεται», δήλωσε.

«Στην αρχή που είχε έρθει από την Αμερική και δεν ήξερε ακόμα την ελληνική πραγματικότητα, ήταν πιο επιθετική. Νόμιζε ότι όλοι τη μισούν και την περιπαίζουν. Σιγά σιγά άρχισε να κρατά ισορροπίες. Σιγά σιγά κέρδισε να απεμπλακεί από το ότι είναι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και τώρα είναι η Κόνι Μεταξά».

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν θα έκαναν μαζί κάποιο ντουέτο, εκείνος απάντησε:

«Δεν θέλω να πιέσω την Κόνι να κάνουμε μαζί ντουέτο. Θα ήθελα κάποια στιγμή να μου κάνει εκείνη την πρόταση», δήλωσε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι που «ανέβασε» η κόρη του στο Instagram ήταν για πλάκα, ωστόσο ευελπιστεί σύντομα να έχουν χαρές.

https://streamable.com/qbks03