Λευτέρης Πετρούνιας: Ξεκαθαρίζει τι ήθελε να πει με τις δηλώσεις του για το #metoo
Ελλάδα

Λευτέρης Πετρούνιας: Ξεκαθαρίζει τι ήθελε να πει με τις δηλώσεις του για το #metoo

Λευτέρης Πετρούνιας: Ξεκαθαρίζει τι ήθελε να πει με τις δηλώσεις του για το #metoo

Η έντονη κριτική ανάγκασε τον Ολυμπιονίκη σε νέα δήλωση

Σε δηλώσεις που δέχτηκαν σκληρή και έντονη κριτική προχώρησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσα από δύο αναρτήσεις του στο Instagram.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ρωτήθηκε για τις καταγγελίες στον χώρο του αθλητισμού και απάντησε χαρακτηριστικά ότι: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Λίγο αργότερα, βλέποντας τον σάλο που ξέσπασε, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι καθένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Σε επόμενο story του, επαναδημοσίευσε την ανάρτηση που είχε κάνει όταν έγιναν οι αποκαλύψεις από τη Σοφία Μπεκατώρου.

Η έντονη αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Τη στιγμή που ο Λευτέρης Πετρούνιας προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ο «πρωτοστάτης» του #metoo, Αλέξανδρος Μπουρδούμης προχώρησε σε σκληρά stories κατά του Ολυμπιονίκη, προτρέποντας τον κόσμο να μην γίνουν σαν εκείνον, αλλά σαν τη Σοφία Μπεκατώρου.

Όταν δε είδε την ανάρτηση του Πετρούνια, του ζήτησε να βγει και να πει την αλήθεια του.

Δείτε τις αναρτήσεις