Λευτέρης Σουλτάτος – Μάκης Παντζόπουλος: Η τιμητική διάκριση και η κοινή φωτογραφία στο Instagram
Νέα

Λευτέρης Σουλτάτος – Μάκης Παντζόπουλος: Η τιμητική διάκριση και η κοινή φωτογραφία στο Instagram

Λευτέρης Σουλτάτος – Μάκης Παντζόπουλος: Η τιμητική διάκριση και η κοινή φωτογραφία στο Instagram

To ευχαριστήριο post του chef

Η Τετάρτη (13/7) ήταν μια ιδιαίτερη και πολύ σημαντική ημέρα για τον Λευτέρη Σουλτάτο και τη Βάσω Λασκαράκη.

Ο γνωστός σεφ βραβεύτηκε στο 4ο ετήσιο συνέδριο διεθνούς γεύσης για τους leaders της γαστρονομίας και μεταξύ άλλων πήρε τη διάκριση «Gold metal awards of quality and taste GTBB».

Στο πλευρό του βρέθηκε φυσικά η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη, ο αδερφός του Μανώλης, αλλά και αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες.

Ο σεφ μάλιστα ανέβασε στο Instagram account του ένα post προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο γι’ αυτήν τη διάκριση, που περιείχε μία σειρά από πολλές φωτογραφίες.

Μέσα σε αυτές ήταν και εκείνη με τον Μάκη Παντζόπουλο, τον σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, με τον οποίο και συνεργάζεται στην ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει ο Μάκης στην Άνδρο.

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα και τους συνεργάτες μου γιατί εχθές βραβεύτηκαν με τη διάκριση “gold metal awards of quality and taste GTBB”.

Όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι οι βραβεύσεις δεν είναι ο σκοπός και τίποτα δεν αλλάζει στην δουλειά μας με ένα βραβείο, πάντα μα πάντα μια επιβράβευση είναι μια αναγνώριση που έρχεται να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις, σε αυτά τα χρόνια τα βραβεία που έχουν έρθει δόξα τον θεό ήτανε πολλά σημαντικά άλλα λιγότερο σημαντικά όμως για μένα το κάθε ένα είναι μοναδικό και με έχουν κρατήσει να αντέχω να προσπαθώ να επιμένω για το καλύτερο.

Είναι ομαδική δουλειά, κανένας μάγειρας δεν μπορεί μόνος του να φέρει επιτυχία, χρειάζεται ομάδα, συνεργάτες, επιχειρηματίες για αυτό κι εγώ το αφιερώνω σε αυτούς το 50% των βραβείων.

Το άλλο 50% στην οικογένεια μου, στα παιδιά μου, στη γυναίκα μου @vasolaskaraki που με ανέχονται που με στερούνται για να μπορώ να συνεχίζω . Σας ευχαριστώ!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές», έγραψε στο caption του post.

Η Βάσω Λασκαράκη που βρέθηκε δίπλα του να τον στηρίξει, ανέβασε με τη σειρά της μια φωτογραφία μαζί του και αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα τη λέξη «περήφανη».