Λεωνίδας Κακούρης: «Αν ένας σκηνοθέτης είναι έξυπνος θα με σκεφτεί για έναν κωμικό ρόλο μετά τις “Μέλισσες”»
Νέα

Λεωνίδας Κακούρης: «Αν ένας σκηνοθέτης είναι έξυπνος θα με σκεφτεί για έναν κωμικό ρόλο μετά τις “Μέλισσες”»

Λεωνίδας Κακούρης: «Αν ένας σκηνοθέτης είναι έξυπνος θα με σκεφτεί για έναν κωμικό ρόλο μετά τις “Μέλισσες”»

Βλέπουν τα παιδιά του τη σειρά όπου πρωταγωνιστεί;

O Λεωνίδας Κακούρης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία.

Οι παρουσιαστές συζήτησαν με τον ηθοποιό το γεγονός πως λόγω του ρόλου του Δούκα Σεβαστού, του «κακού» που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες» πολύς κόσμος έχει την εικόνα ότι και στην προσωπική του ζωή είναι «βαρύς» με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στον πραγματικό του εαυτό και πως ίσα-ίσα είναι ένας πολύ χαλαρός και διασκεδαστικός άνθρωπος.

Το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα θέλει να είναι τελείως διαφορετικό:

«Δεν υπάρχει κωμικός και δραματικός ηθοποιός. Νομίζω αυτό που θα ήθελα περισσότερο, χωρίς να μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα, θα ήταν ένας ρόλος στην κωμωδία. Η κωμωδία είναι ένα είδος πολύ ευχάριστο για τον ηθοποιό. Είναι λυτρωτικό. Εκτονώνεσαι. Και στο δράμα εκτονώνεσαι, αλλά εκεί όταν τελειώνεις νιώθεις αφυδατωμένος. Αν ένας σκηνοθέτης είναι έξυπνος θα με σκεφτεί για έναν κωμικό ρόλο μετά τις “Μέλισσες”».

Ανοίγοντας το κεφάλαιο της οικογένειας εξομολογήθηκε για τα παιδιά του: «Τα παιδιά μου είναι 15 και 11 χρόνων. Τα αφήνω ακόμα να πλατσουρίζουν στα νερά των ενδιαφερόντων τους», ενώ αποκάλυψε πως δεν είναι καθόλου αυστηρός μπαμπάς.

«Γιατί να βλέπουν “Μέλισσες”; Με έχουν δει στο θέατρο, με έχουν δει στην τηλεόραση. Όταν ξεκίνησαν οι “Μέλισσες” πριν από 3 χρόνια το Ηλιανάκι μου ήταν πρώτη γυμνασίου, ήταν αργά. Δεν έχω συζητήσει ποτέ με την κόρη μου τι σου λένε τα άλλα παιδιά στο σχολείο. Δεν την έχω ρωτήσει ποτέ».

«Ο θάνατος του πατέρα μου με έχει διαμορφώσει σαν άνθρωπο. Το θέατρο με βοήθησε πολύ. Ήταν η ψυχοθεραπεία μου. Εξακολουθεί να είναι. Πήρα ψυχολογική βοήθεια κάποια στιγμή. Χρειάστηκα βοήθεια» είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης για τον θάνατο του πατέρα του και το πως το αντιμετώπισε ενώ σχετικά με το αν φοβάται τον θάνατο απάντησε: «Νομίζω πως όχι. Αν κάτι μου έχει μείνει από αυτή την εμπειρία είναι ότι δεν τον φοβάμαι. Στα δύσκολα και στα σκληρά είμαι πολύ ψύχραιμος. Απόλυτα ψύχραιμος. Σαν να διώχνω κάθε φόβο από μέσα μου για να μπορέσω να αντιμετωπίσω αυτό που μου συμβαίνει».

Για το άγχος της επόμενης μέρας στον επαγγελματικό τομέα μετά την τεράστια επιτυχία των «Άγριων Μελισσών» σημείωσε: «Δεν έχω άγχος για την επόμενη σεζόν. Θα μπορούσα την επόμενη σεζόν να μη δουλέψω αν και θα προτιμούσα να υπάρξει μια πρόταση που να μην είναι για καθημερινό».