Ληστεία των θυρίδων: Σε κυνήγι για τον «χαμένο θησαυρό» η ΕΛ.ΑΣ – Οι τελευταίες εξελίξεις
Νέα

Ληστεία των θυρίδων: Σε κυνήγι για τον «χαμένο θησαυρό» η ΕΛ.ΑΣ – Οι τελευταίες εξελίξεις

Ληστεία των θυρίδων: Σε κυνήγι για τον «χαμένο θησαυρό» η ΕΛ.ΑΣ – Οι τελευταίες εξελίξεις

Τι προκύπτει από το ρεπορτάζ του «Καλύτερα δε γίνεται»

Σοκ έχει προκαλέσει το ριφιφί των θυρίδων στο Ψυχικό, με τον 58χρονο σύζυγο της γνωστής αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη να φέρεται ότι είναι ο δράσης ο οποίος μάλιστα έχει προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος» Άρια Καλύβα, η αστυνομία αναζητά τα κλεμμένα και περιμένει τα στίγματα από τα τρία κινητά του συλληφθέντος, έτσι ώστε να δει τη διαδρομή που έκανε, αμέσως μετά τις δύο επισκέψεις στην τράπεζα του Ψυχικού. Από εκεί θα μπορέσει να χαρτογραφήσει το δρομολόγιό του έτσι να σχηματίσει έναν χάρτη με τις κινήσεις του σε μια προσπάθεια να βρει τον «χαμένο θησαυρό».

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στο «Καλύτερα δε γίνεται», μιλάμε για έναν τεράστιο όγκο πραγμάτων. Στην κατάθεσή της η μία εκ των θυμάτων μίλησε για περίπου 207 αντικείμενα, μία άλλη για ένα εκατομμύριο ευρώ που της είχε αφήσει με χειρόγραφη επιστολή ο πατέρας της, ενώ ένα άλλο θύμα κατέθεσε ότι μετά τη διαπίστωση της απώλειας, ο άντρας της παρουσίασε προβλήματα υγείας. «Μιλάμε για κοσμήματα ανυπολόγιστης αξίας, που έχουν γίνει καπνός», τόνισε.

Η αστυνομία έχει πάρει τις λίστες των δικηγόρων των θυμάτων και ψάχνει σε όλα τα πεδία. Τις έχει δώσει στην Interpol για να διαπιστωθεί αν έχουν διακινηθεί στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα ψάχνει τις δραστηριότητες και τις επενδυτικές κινήσεις του 58χρονου. «Μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε ανακαινιστεί το ινστιτούτο αισθητικής με έξοδα που ξεπερνούσαν τις 200.000 ευρώ», είπε η Άρια Καλύβα, η οποία μετέφερε το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα μιλήσει εύκολα.

https://streamable.com/jwdvkr