Λίτσα Γιαγκούση για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί – «Βγήκα στην πίστα και έτρεμα»
Ελλάδα

Λίτσα Γιαγκούση για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί – «Βγήκα στην πίστα και έτρεμα»

Λίτσα Γιαγκούση για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί – «Βγήκα στην πίστα και έτρεμα»

Τι είπε και για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει από γυνάικα συνάδελφο

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και στη Μαίρη Αργυριάδου μίλησε η Λίτσα Γιαγκούση και αποκάλυψε το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχτεί. Αλλά και τη ζωή της στα Βίλια.

«Μένω στα Βίλια. Ξυπνάω από τις 7 το πρωί και βγαίνω στη φύση και περπατάω. Ασχολούμαι με τα σκυλιά μου, με το σπίτι μου, κάνω δουλειές, ό,τι κάνει μια νοικοκυρά», είπε αρχικά η Λίτσα Γιαγκούση και αποκαλύπτει: « Θα ήθελα να έχω κάνει παιδί, αλλά από τη στιγμή που δεν έγινε, δεν το μετανιώνω. Δεν μου αρέσει να μετανιώνω για πράγματα που έχω ή δεν έχω κάνει.  Δεν θα υιοθετούσα σήμερα ένα παιδί».

Για το ελληνικό #Metoo είπε: «Παντού γίνονται αυτά. Έχω υπάρξει μάρτυρας κακής συμπεριφοράς από συνάδελφό σε υφιστάμενό του, στον οποίο μπορούσε να το παίξει μάγκας. Έχω ακούσει άντρα συνάδελφο προς γυναίκα συνάδελφο να χρησιμοποιεί εκφράσεις τις οποίες δεν μπορώ καν να τις σκεφτώ».

Και αποκάλυψε: «Έγινε ένα άγαρμπο πέσιμο. Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση τη στιγμή που θα έβγαινα στην πίστα, βγήκα και έτρεμα. Μετά από αυτό δεν συνεχίστηκε η συνεργασία μας».

Αναφερόμενη σε άσχημες συμπεριφορές που αντιμετώπισε από γυναίκες συναδέλφους είπε: «Υπήρξε γυναίκα συνάδελφός μου στη Θεσσαλονίκη που μου πέταξε τα πράγματά μου από το καμαρίνι στην πίστα. Τα μάζεψα, τσακώθηκα. Μετά βέβαια με τη συγκεκριμένη κοπέλα γίναμε φίλες».

Τέλος, αναφερόμενη στα τηλεοπτικά είπε: «Δεν θα πήγαινα κριτής σε talent show, δεν είμαι πολύ τηλεοπτική. Μου είχαν προτείνει να πάω στο DWTS, αλλά δεν πήγα. Και για το YFSF είχα πρόταση».

https://streamable.com/dqeyp4