Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα: «Ο Δάκης ήταν ο παιδικός μου έρωτας…»
Νέα

Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα: «Ο Δάκης ήταν ο παιδικός μου έρωτας…»

Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα: «Ο Δάκης ήταν ο παιδικός μου έρωτας…»

Όσα είπε στο «MEGA Καλημέρα»

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Δάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Ο γνωστός και αγαπητός τραγουδιστής νοσηλευόταν σε μεγάλο θεραπευτήριο της Αθήνας, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο, με τη θλιβερή είδηση να την κάνει γνωστή η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα με ανάρτησή της στο Facebook.

«Ο Δάκης ήταν ο παιδικός μου έρωτας στο σχολείο. Όταν ξεκίνησα ραδιόφωνο είχα την τύχη να τον γνωρίζω. Από τότε γίναμε κολλητοί. 34 χρόνια κάθε πρωί πίναμε τον καφέ μας μιλώντας στο τηλέφωνο 1-1,5 ώρα. Ήταν η ψυχή μου», είπε χαρακτηριστικά η Λουκίλα Καρρέρ στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και συνέχισε:

«Όταν αρρώστησε το 2018 και είπαν οι γιατροί ότι του δίνουν 3 μήνες ζωής, έγινα ο ψυχικός του γιατρός, του έδινα προοπτική με πράγματα που ήξερα ότι λαχταρά και αγαπάει. Εκτός από τους γιατρούς που έκαναν το θαύμα τους και τον ίδιο που ήθελε να ζήσει, εγώ του έβαζα στόχους, του έδινα κίνητρο, να βλέπει μπροστά 3 μήνες, έξι μήνες, του έλεγα ότι θα πάμε για συναυλία. Ζήσαμε πολλά μαζί. Ήταν το χαμογελαστό και το αισιόδοξο παιδί. Δεν ήταν της ίντριγκας και του κουτσομπολιού».

«Κοιτούσα τα μηνύματα που έχουμε μαζί. Η τελευταία μας κουβέντα ήταν το Σάββατο, του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ πολύ», ανέφερε σχετικά με την τελευταία τους συνομιλία.