Λουκίλα Πλέσσα-Καρρέρ για Δάκη: «Τις τελευταίες ώρες βασανίστηκε»
Νέα

Λουκίλα Πλέσσα-Καρρέρ για Δάκη: «Τις τελευταίες ώρες βασανίστηκε»

Λουκίλα Πλέσσα-Καρρέρ για Δάκη: «Τις τελευταίες ώρες βασανίστηκε»

Όσα είπε η καλή του φίλη στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση

Τη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του χαμού του Δάκη, με τη Λουκίλα Πλέσσα-Καρρέρ να είναι εκείνη που ανακοίνωσε το λυπηρό γεγονός μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τραγουδιστής έφυγε σε ηλικία 79 ετών μετά από σκληρή μάχη τεσσάρων ετών με τον καρκίνο, αντιμετωπίζοντάς τον με θάρρος και δύναμη.

Η Λουκίλα Πλέσσα-Καρρέρ μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση και αποκάλυψε ότι ο Δάκης τις τελευταίες του ώρες εν ζωή, βασανίστηκε. Ανέφερε επίσης ότι ήταν μαζί του το Σάββατο, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ενώ για την κηδεία θα βγει ανακοίνωση.

«Έδωσε μία παλικαρίσια μάχη, στενοχωριόταν τις τελευταίες ημέρες που έβγαιναν διάφοροι κι έλεγαν πόσο άσχημα ήταν. Δεν ήθελε. Είχε δώσει το κλειδί της ψυχής και της καρδιάς του σε πέντε ανθρώπους. Εγώ χθες ήμουν μαζί του στις τελευταίες του ώρες. Στις τελευταίες ώρες ταλαιπωρήθηκε. Βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Ήμουν μαζί με τον κολλητό του φίλο, τον Πάνο Δέρβο. Ξεκουράστηκε σήμερα ο Δάκης.

Ένας αξιοπρεπέστατος κι ευγενής άνθρωπος που δεν ήθελε να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, πόσω μάλλον με την υγεία του. Έδωσε μάχη για τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος. Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου αλλά αυτό επεκτάθηκε αλλά αυτό επεκτάθηκε. Όπως θυμόσαστε και θυμόμαστε όλοι, έδινε συναυλίες, ήταν μέσα στην καλή χαρά. Τον λατρεύω και θα τον αγαπώ για πάντα. Αύριο θα ξέρουμε πότε θα είναι η κηδεία και θα γίνει σχετική ανακοίνωση» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Λουκίλα Καρρέρ.