«Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής – Η συγκίνηση για τη Μαρία Ηλιάκη
Νέα

«Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής – Η συγκίνηση για τη Μαρία Ηλιάκη

«Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής – Η συγκίνηση για τη Μαρία Ηλιάκη

Με αφορμή τις αποκλειστικές δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη στο περιοδικό ΟΚ!

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την Κατερίνα Καινούργιου. Με αφορμή το νέο τεύχος του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» και φιλοξενεί αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη από την έξοδό της από το μαιευτήριο στην Ελβετία και τις πρώτες δηλώσεις της ως μανούλα, η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε πολύ.

«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά, είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως, σε σίγουρα χέρια. Πρώτος, γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός, οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δεν θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πώς πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτοθήλασα, είναι όλα θολά από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Και συνέχισε: «Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που θα ονειρεύονταν πώς θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Τώρα αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα, όπως λένε τη μαμά του Στέλιου».

Μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή του αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου που γνωρίζει προσωπικά εδώ και χρόνια τη Μαρία Ηλιάκη είπε: «Είμαι συγκινημένη. Με κάποιους ανθρώπους μπορεί στην πορεία να έχεις παρεξηγηθεί, αλλά εγώ όταν ξεκίνησα δέθηκα με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νίκο Μουτσινά πάρα πολύ. Αν με ρωτήσετε ποιες τηλεοπτικές στιγμές θυμάμαι θα πω αυτές με τη Μαρία και τον Νίκο. Με τη Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές και ήξερα πόσο πολύ ήθελε αυτό το παιδάκι και είμαι και εγώ σε μια τέτοια φάση που μακάρι να…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και δάκρυσε.

«Δεν ξέρω αν προσπάθησε, αλλά στο μυαλό μου όλο αυτό το διάστημα που έμαθα για την εγκυμοσύνη, παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί τόσα χρόνια, ήθελα να της στείλω ένα μήνυμα και να την αγκαλιάσω. Μου έστειλε και μήνυμα και μου είπε “Πόσο όμορφα μιλάς για εμένα” και συγκινήθηκα. Ξαφνικά σαν να έγιναν delete όλες οι άσχημες στιγμές. Θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και τις δύσκολες», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρώτησε και την Κατερίνα αν προσπαθεί κι εκείνη να αποκτήσει παιδί και εκείνη απάντησε: «Όχι, απλώς είπα ότι μακάρι κάποια στιγμή ο θεός να με αξιώσει να αποκτήσω ένα παιδί».

https://streamable.com/b7mrxd