«Λύγισε» η Μαρία Μενούνος στο μνημόσυνο της μητέρας της 
Κόσμος

«Λύγισε» η Μαρία Μενούνος στο μνημόσυνο της μητέρας της 

«Λύγισε» η Μαρία Μενούνος στο μνημόσυνο της μητέρας της 

«Είμαι πιο λυπημένη τώρα απ' ό,τι ήμουν στην κηδεία της»

Στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το θάνατο της μητέρας της κατευθυνόταν με τον σύζυγό της Keven Undergaro και ανέβασε ένα video στο Instagram, όπου «λύγισε» η Μαρία Μενούνος. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια βιώνει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, καθώς έχασε τη μητέρα της, κα Λίτσα, μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους followers της για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που της έστειλαν η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε ένα video όπου μίλησε για τη μητέρα της με δάκρυα στα μάτια. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της που προσπάθησε να την αποφορτίσει από τη μεγάλη συγκίνηση που ένιωθε. «Είμαι πιο λυπημένη τώρα απ’ ό,τι ήμουν στην κηδεία της», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και αποκάλυψε πως προσπαθεί να σταθεί δυνατή όλο αυτό το διάστημα, αλλά αυτό είναι αρκετά δύσκολο.

«Προσπαθώ να  είμαι δυνατή. Ξέρω ανθρώπους που έχασαν τους γονείς τους όπως εγώ. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι κάθε μέρα είναι διαφορετική», ανέφερε στη συνέχεια και αποκάλυψε πως στην κηδεία δεν ήθελε να ξεσπάσει επειδή ήταν μπροστά ο πατέρας της.

Τέλος, ανέφερε πως ανέκαθεν πήγαινε στην εκκλησία του Αγίου Νεκραρίου για να προσευχηθεί και τώρα θα πάει για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της μητέρας της εκεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)