«Λύγισε» η Μαρίνα Πατούλη: «Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω»
Ελλάδα

«Λύγισε» η Μαρίνα Πατούλη: «Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω»

«Λύγισε» η Μαρίνα Πατούλη: «Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω»

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από λίγες μέρες η είδηση πως ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη χωρίζουν μετά από 35 χρόνια γάμου. Η Μαρίνα Πατούλη μάλιστα το μεσημέρι του Σαββάτου εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο υγείας, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με την καρδιά της.

«Δεν είμαι καθόλου καλά. Έχω ένα καρδιακό πρόβλημα και με το όλο στρες δεν νιώθω καλά», είπε χαρακτηριστικά η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» αναφερόμενη στην περιπέτεια υγείας της.

Ωστόσο, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή και την Κατερίνα Καινούργιου «λύγισε» μιλώντας για τη δύσκολη περίοδο που περνά αναφέροντας πως «περνά τη βία της σιωπής» και ότι ο σύζυγός της και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έχει εξαφανιστεί από το σπίτι και δεν επικοινωνεί μαζί της, ούτε για τα θέματα του γιου τους Αλέξανδρου, που τον χρειάζεται.

«Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω», είπε κλαίγοντας η Μαρίνα Πατούλη στην Κατερίνα Καινούργιου και ανέφερε: «Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχουμε καμία άλλη επικοινωνία παρά της απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει τους τελευταίους 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα».

Ενώ συμπλήρωσε: «Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί, τον Αλέξανδρο στην εφηβεία που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε με ειδικούς για να πάρουμε κοινές αποφάσεις για το παιδί μας και δεν μου απαντά καν».

Αναφερόμενη στην ημέρα που ο Γιώργος Πατούλης εγκατέλειψε την οικεία του είπε: «Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του και να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και έπειτα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου». Και αποκάλυψε πως ο ίδιος επικοινωνεί με τον γιο τους, αλλά αρνείται να επικοινωνήσει μαζί της και πως ακόμη και σε θέματα που έχουν προκύψει με τον γιο τους δεν έχουν βρεθεί να τα συζητήσουν.

Και συνέχισε: «Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε. Μπορεί να ήμουν ανάξια σύζυγος, αλλά γονείς θα είμαστε για πάντα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή και είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, το παιδί μου και το θέμα της υγείας μου…

Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου και νιώθω συντετριμμένη. Είναι σαν να περνάω έναν θάνατο και ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμη χειρότερος».

Ενώ, στην ερώτηση αν υπήρξε κάποια τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους απάντησε: «Εγώ ως γυναίκα θεωρώ ότι σε μια πορεία γάμου 35 χρόνων μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα. Η γυναίκα κρατά το σπίτι της. Και νομίζω γίνομαι κατανοητή. Δεν με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα. Εγώ αυτήν τη στιγμή –χωρίς να ξέρω τον λόγο – δεν έχω τη δυνατότητα να διαχειριστώ το σπίτι μου, την οικογένειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και την αξιοπρέπειά μου. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δεν σου μιλά σε απαξιώνει. Και για ποιον λόγο θα ήθελα να ξέρω».

https://streamable.com/cwyxpk