«Λύγισε» ο Τριαντάφυλλος – Δάκρυσε μιλώντας για τη γυναίκα του
Reality TV

«Λύγισε» ο Τριαντάφυλλος – Δάκρυσε μιλώντας για τη γυναίκα του

«Λύγισε» ο Τριαντάφυλλος – Δάκρυσε μιλώντας για τη γυναίκα του

Ποιοι άλλοι παίκτες έβαλαν τα κλάματα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Ένα ιδιαίτερο έπαθλο έχει το αποψινό αγώνισμα στο Survivor και πολλοί ήταν οι παίκτες που πήγαν συναισθηματικά φορτισμένοι στον στίβο μάχης. Το έπαθλο επικοινωνίας ήταν κάτι που το περίμεναν πολύ, μιας και όλοι μετά από τόσες μέρες παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης ήθελαν διακαώς να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους.

Από την παραλία, μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην κάμερα δάκρυσε αναφερόμενος στη σύζυγό του Δήμητρα: «Η οικογένειά μου, μου λείπει παρά πολύ. Το ήξερα, το είχαμε συζητήσει και μου είπε η γυναίκα μου “πήγαινε, απόλαυσέ το, να το ζήσεις  γιατί το γουστάρεις. Εμείς θα είμαστε εδώ για ‘σενα περήφανοι. Πήγαινε και πάλεψε για εμάς”. Αυτά τα λόγια τα έχω συνέχεια στο μυαλό μου», είπε και συνέχισε: «Ξέρω ότι πίσω έχω έναν άνθρωπο δυνατό, πανέξυπνο που προσέχει τα πάντα και το παιδί μας. Θέλω να της πω συγνώμη και την αγαπάω».

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν όμως, και η Σοφία που δάκρυσε αναφερόμενη στα παιδιά της.

https://streamable.com/1vzs5u

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και στον στίβο μάχης με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Άννα Μαρία Βέλλη να συγκινούνται αναφερόμενες στις οικογένειές τους, ενώ και η Έλενα Κρεμλίδου έβαλε τα κλάματα μιλώντας για τον μπαμπά και τη μαμά της.

https://streamable.com/0w4a9o