Mad Clip: Γιατί εξετράπη το αμάξι του γνωτού τράπερ; Τα σενάρια
Νέα

Mad Clip: Γιατί εξετράπη το αμάξι του γνωτού τράπερ; Τα σενάρια

Mad Clip: Γιατί εξετράπη το αμάξι του γνωτού τράπερ; Τα σενάρια

Όσα δήλωσε ο ειδικός πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς

Τεχνικός έλεγχος και αυτοψία στο αμάξι που οδηγούσε ο Mad Clip τη μοιραία νύχτα που «έσβησε» στην άσφαλτο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί ο λόγος που εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με κολώνα, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Ο Παναγιώτης Μαδιάς, ο ειδικός πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια του τράπερ, ήταν εκείνος που έλεγξε το αυτοκίνητο και μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «MEGA Καλημέρα» για τα συμπεράσματα και τα σενάρια που έβγαλε από τα όσα είδε.

«Τσαλακώθηκε όλος ο ζωτικός χώρος της καμπίνας. Και με μικρότερη ταχύτητα να γινόταν η πρόσκρουση, με 65-70 χλμ, θα ήταν τα ίδια αποτελέσματα» σημείωσε ο κ. Μαδιάς, ενώ συμπλήρωσε ότι λόγω της καταστροφής του αυτοκινήτου δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν αν ο τράπερ είχε κλείσει το αντιspeed σύστημα.

Όσον αφορά στα ελαστικά του αυτοκινήτου, αυτά ήταν ημιαγωνιστικά, «ελαστικά πίστας» τα οποία ωστόσο ήταν καινούργια, καθώς είχαν τοποθετηθεί στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020.

«Το αυτοκίνητο του άτυχου Mad Clip ολοκλήρωσε με επιτυχία όλο το επικίνδυνο τόξο της στροφής, μπήκε στην ευθεία και άρχισε να εκτρέπεται δεξιόστροφα. Πρώτη σκέψη μας ήταν ότι κάποιο άλλο όχημα του μπήκε κάθετα ή κάποιο ζώο. Κάποιο εμπόδιο. Όμως αυτό δεν φαίνεται στο βίντεο» τόνισε ο κ. Μαδιάς.

«Μήπως ο οδηγός στην πρώτη δεξιόστροφη εκτροπή, έκανε υπερδιόρθωση προς τα αριστερά, και από την ταχύτητα του ξέφυγε;» κατέληξε ο ειδικός.