Maestro: Ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος αποκαλύπτονται – «Μεγαλώσαμε με τον Χριστόφορο!»
Νέα

Maestro: Ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος αποκαλύπτονται – «Μεγαλώσαμε με τον Χριστόφορο!»

Maestro: Ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος αποκαλύπτονται – «Μεγαλώσαμε με τον Χριστόφορο!»

Ο «Σπύρος» και ο «Αντώνης» της επιτυχημένης σειράς του Mega, συστήνονται μέσα από την εκπομπή «Ελένη»

Ένα ομοφυλόφιλο, κρυφό, ζευγάρι, υποδύονται στη σειρά του MEGA, Maestro, οι Ορέστης Χαλικάς και Γιώργος Μπένος.

Οι δύο ηθοποιοί παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησαν για τα σχόλια που δέχονται για τους ρόλους τους και πώς τα αντιμετωπίζουν, αλλά και για τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τις σειρές του οποίου παρακολουθούσαν στο παρελθόν.

«Μεγαλώσαμε με τον Χριστόφορο!», δήλωσαν χαρακτηριστικά, ενώ για τα γυρίσματα της σειράς είπαν πως «όταν έχεις ένα χαλαρό δημιουργό αισθάνεσαι πιο πολύ ο εαυτός σου κι αυτό είναι το κλειδί», ενώ αναφέρθηκαν και στο χιούμορ του, το οποίο πολλές φορές είναι ο λόγος που δυσκολεύονται στα γυρίσματα.

«Ο Σπύρος είναι ένας ήρωας εγκλωβισμένος στο δικό του σκοτάδι. Όλοι αξίζουμε να προσπαθήσουμε για οποιοδήποτε φως έρχεται στη ζωή μας», δήλωσε ο Γιώργος Μπένος, ενώ ο Ορέστης Χαλκιάς τόνισε πως οι δυσκολίες του Αντώνη, του χαρακτήρα που υποδύεται, είναι ότι ο περίγυρός του υποκρίνεται.

«Υπάρχουν μέσα στη σειρά πολύ σκοτεινά πράγματα, υπάρχει όμως και η αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Στενοχωριέμαι που ασχολούμαστε με το ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται και όχι με πραγματικά εγκλήματα», σχολίασε ο Γιώργος Μπένος.

Για τον Ορέστη Χαλκιά η υποκριτική ήταν μονόδρομος, καθώς οι γονείς του ήταν ηθοποιοί. «Μου έδωσαν το πλαίσιο να εκφράζομαι όπως θέλω, αυτό καλλιέργησε τα εκφραστικά μου μέσα», δήλωσε.

Ο Γιώργος Μπένος έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο όταν ήταν έφηβος και κλείστηκε στον εαυτό του. Όπως είπε ο ίδιος, ένιωσε να ενεργοποιείται μετά από μία παράσταση που συμμετείχε στην Β’ Λυκείου.