Μαίρη Μπάρκουλη: «Είμαι λίγο πριν από το έμφραγμα»
Νέα

Μαίρη Μπάρκουλη: «Είμαι λίγο πριν από το έμφραγμα»

Μαίρη Μπάρκουλη: «Είμαι λίγο πριν από το έμφραγμα»

Τι είπε μέσα από το νοσοκομείο;

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Μαίρη Μπάρκουλη η οποία μίλησε στην εκπομπή, «Super Κατερίνα». Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της, το οποίο είναι αρκετά σοβαρό και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Είχα πολλές συστολές στην καρδιά, πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι λίγο πριν από το έμφραγμα. Ανακαλύψαμε ότι έχω Χασιμότο», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Μου είπαν να σταματήσω, να μην περπατάω καθόλου. Υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει και να πάθω έμφραγμα, οπότε μπήκα μέσα για χειρουργέιο για να μου βάλουν στέντ. Όλα αυτά είναι από το στρες και τη στεναχώρια».

Όσον αφορά στον γιο της, Νίκο Μπάρκουλη, δήλωσε: «Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει. Του έχω απαγορεύσει να έρθει. Εγώ δεν θέλω να τον πληγώσω γι αυτό δεν ήθελα να έρθει. Έβλεπε τον πατέρα του στα κρεβάτια, οπότε ήθελα να το περάσει πιο ανώδυνα».