Μαίρη Συνατσάκη – Τάσος Ξιαρχό: Κόντρα για τα κορονοπάρτι και τα σκουπίδια στις παραλίες – Σκληρή απάντηση από τον χορευτή
Νέα

Μαίρη Συνατσάκη – Τάσος Ξιαρχό: Κόντρα για τα κορονοπάρτι και τα σκουπίδια στις παραλίες – Σκληρή απάντηση από τον χορευτή

Μαίρη Συνατσάκη – Τάσος Ξιαρχό: Κόντρα για τα κορονοπάρτι και τα σκουπίδια στις παραλίες – Σκληρή απάντηση από τον χορευτή

Μερικά stories της γνωστής influencer ήταν αρκετά για να ξεσπάσει κόντρα, παρά το γεγονός ότι η ίδια στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για προσωπικό θέμα

Εκνευρισμένη με τα κορονοπάρτι που διοργανώνοντα σε μυστικές τοποθεσίες εν μέσω πανδημίας εμφανίστηκε η Μαίρη Συνατσάκη, με αφορμή βίντεο και φωτογραφίες που είδε μετά από ένα από αυτά.

Η παρουσιάστρια και influencer, ανέβασε διάφορα stories στο Instagram με τον σκουπιδότοπο στον οποίο είχε μετατραπεί η παραλία, μία μέρα μετά το πάρτι κατηγόρησε όσους βρέθηκαν εκεί, ανάμεσά τους και τον Τάσο Ξαρχό, «φωτογραφίζοντάς» τον με τα γραφόμενά της.

«Υπάρχει ένα account εδώ στο Instagram που διοργανώνει πάρτι σε κρυφά locations, χωρίς κανέναν έλεγχο σε σχέση με την πανδημία. Κι αφήνει έτσι τον φυσικό χώρο που χωρίς άδεια χρησιμοποίησε. Και υπάρχουν και “influencers” που το προωθούν από το προφίλ τους. Απογοήτευση. Και unfollow. Πετάνε στα σκουπίδια τη δύναμη που τους δίνει η πλατφόρμα τους. Ήμουν σχετικά ok με φωτογραφίσεις τύπου editorial στα καμμένα του καλοκαιριού, αλλά νισάφι» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στα instastories,  χωρίς ωστόσο να κατονομάζει κάποιον..

«Μου έχουν ανάψει όλα τα λαμπάκια. Μου στέλνετε ποιοι είναι αυτοί για να τους κάνουμε unfollow, να τους εκθέσουμε, τους influencers και αυτούς που το διοργανώνουν, αλλά θέλω να σας πω το εξής: Είναι λάθος εκ μέρους μου να δίνω ορατότητα με ονοματεπώνυμα σε accounts που έστω από περιέργεια ο άλλος μπορεί να ακολουθήσει, να είναι από αυτούς που ψήνονται για τέτοια πράγματα και να αρχίζει να πηγαίνει σε αυτά τα πάρτι» είπε στη συνέχεια.

Ο Τάσος Ξιαρχό, μετά την απάντηση που έδωσε από το δικό του προφίλ στο Instagram, μίλησε και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και ξεκαθάρισε. «Αυτά είναι παιδικά πράγματα, λες και παίζουμε στο νηπιαγωγείο», είπε μεταξύ άλλων και αναφερόμενος στις φωτογραφίες στα καμένα, στις οποίες αναφέρθηκε ειρωνικά η Μαίρη Συνατσάκη, απάντησε:

«Όταν θες να βοηθήσεις και να κάνεις τον καλό Σαμαρείτη, να πάρεις το άλογό σου και να πας να βοηθήσεις. Σχολιάστηκε για εμένα ότι πήγα στη Βαρυμπόμπη και εκμεταλλεύτηκα τη φωτιά. Τις φορές που πήγα εγώ στη Βαρυμπόμπη να βοηθήσω, μπορεί εκείνη να μην πάει σε όλη της τη ζωή. Τα παιδιά, την επόμενη μέρα το μεσημέρι πήγαν στην παραλία και μάζευαν τα σκουπίδια έξι ώρες».

Η Μαίρη Συνατσάκη, με μήνυμά της στην εκπομπή ξεκαθάρισε ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα με τον Τάσο Ξιαρχό, ωστόσο δεν τον έπεισε.

«Δεν έχω προσωπική βεντέτα με κανέναν και δεν με νοιάζει να έχω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το παράνομο πάρτι που άφησε σκουπιδότοπο σε μια δημόσια παραλία, η οποία τουλάχιστον καθαρίστηκε μετά την έκταση που πήρε το θέμα. Δεν είναι άλλη μια κόντρα της ελληνικής σόουμπιζ», δήλωσε η Μαίρη, με τον Τάσο να απαντά:

«Όταν λέει κάντε unfollow τον συγκεκριμένο influencer είναι προσωπικό, ή όταν μου στέλνει μηνύματα. Η Μαίρη ζει σε έναν δικό της κόσμο».

https://streamable.com/hgrw71