Μάκης Παπαδημητρίου: Έλυσε σε δευτερόλεπτα τον κύβο του Ρούμπικ
Νέα

Μάκης Παπαδημητρίου: Έλυσε σε δευτερόλεπτα τον κύβο του Ρούμπικ

Μάκης Παπαδημητρίου: Έλυσε σε δευτερόλεπτα τον κύβο του Ρούμπικ

Ανεπίδεκτος μαθήσεως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Προτιμά το σινεμά και το θέατρο και δεν αγαπά τις συνεντεύξεις. Ο Μάκης Παπαδημητρίου δεν έχει να πει πολλά πέρα από τη δουλειά του.

«Τα έχω ξαναπεί όλα», δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show. Ο ίδιος δεν έχει ψάξει περαιτέρω λεπτομέρειες για τη ζωή ενός αγαπημένου του ηθοποιού, ό,τι μάθαινε ήταν τυχαίο και από αυτά που έβγαιναν προς τα έξω.

Σπούδαζε στο τμήμα Φυσικής και μέσω μιας φίλης του μπήκε σε μια θεατρική παράσταση. «Πήγαινa περισσότερο στις πρόβες παρά στο Πανεπιστήμιο. Δεν πήρα ποτέ το πτυχίο μου».

Δεν μπορεί να μιλάει για τον εαυτό του: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο, σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι. Υπάρχουν κάποιοι που παραδέχονται ότι έχουν κάτι αρνητικό αλλά δεν το αλλάζουν».

https://streamable.com/rk5z7s

«Με ενοχλεί η χαζομάρα, η βλακεία. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν σκέφτονται και ότι δεν αντιλαμβανόμαστε ότι μας έχουν κάνει να μην σκεφτόμαστε. Είμαστε επιρρεπείς στη λανθασμένη πληροφορία», δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Η έλλειψη ελευθερίας της σύγχρονης εποχής είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί πολύ. Καταλήγεις να είσαι δέσμιος σε έναν σύστημα που λες ότι μπορείς να το κλείσεις και δεν μπορείς. Έχει αποδειχθεί ότι στα κοινωνικά δίκτυα δημιουργεί θλίψη στους νέους αν δεν πάρουν τα like που θέλουν».

Για την ελληνική τηλεόραση είπε: «Με στεναχωρούν οι ειδήσεις. Δεν είναι ειδήσεις, είναι ένα show. Δεν θέλουν ανθρώπους να σκέφτονται. Στον βωμό του χρήματος έχουν χαθεί και τηλεοπτικές ωραίες παραγωγές».

«Είμαι άρρωστος με τις μηχανές, έχω αλλάξει 18. Την πρώτη μου την πήρα στα 19 μου».

Ο Μάκης Παπαδημητρίου έχει έναν γιο και δεν είναι κατά στο να καβαλήσει και ο ίδιος μία. «Οι γονείς μου δεν μου απαγόρευσαν ποτέ τίποτα. Ήμουν πολύ καλός μαθητής».

https://streamable.com/f786lp

«Σχεδόν ενήλικες»

«Είμαι 45 ετών, νομίζω ότι ενηλικιώθηκα στα 43. Όταν έγινα μπαμπάς δεν άλλαξα τη φιλοσοφία μου. Θέλω να είναι ευτυχισμένος», τόνισε και μίλησε για το σήριαλ του MEGA και τον ρόλο του.

«Δεν βρίσκω πολλά κοινά με τον Θωμά αλλά έχει ενδιαφέρον η ιστορία του γιατί ήταν πολύ ψηλά και καταλήγει να δουλεύει για έναν υπάλληλό του. Μου αρέσει το σενάριο που είναι γρήγορο, έξυπνο, έχει χιούμορ, μιλάει για το τώρα και έχει εξαιρετικούς συντελεστές».

«Έχω κάνει πάνω από 100 ταινίες και μικρού μήκους», είπε και αναφέρθηκε στα σήριαλ «Μαύρα μεσάνυχτα» και «Με λένε Βαγγέλη».

Ο ίδιος θα ήθελε στο μέλλον να κάνει έναν μικρό προγραμματισμό, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του, ενώ στον κύβο του Ρούμπικ έχει μεγάλο ταλέντο.

https://streamable.com/99bhoq

«Πρόκειται περί μεθοδολογίας, δεν χρειάζεται ευφυία. Απλά να ακολουθήσεις τη μέθοδο και να έχεις αντίληψη», δήλωσε και εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς λύνεται.

https://streamable.com/q2sa8m