Μακρόν όπως λέμε… Ζελένσκι; «Ζήλεψε» τη δόξα του Ουκρανού Προέδρου ο Γάλλος ομόλογός του και αντέγραψε την εμφάνισή του!
Viral

Μακρόν όπως λέμε… Ζελένσκι; «Ζήλεψε» τη δόξα του Ουκρανού Προέδρου ο Γάλλος ομόλογός του και αντέγραψε την εμφάνισή του!

Μακρόν όπως λέμε… Ζελένσκι; «Ζήλεψε» τη δόξα του Ουκρανού Προέδρου ο Γάλλος ομόλογός του και αντέγραψε την εμφάνισή του!

To δημοσίευμα της Daily Mail που έφερε αναστάτωση

Ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα εμφανίστηκε στη βρετανική Daily Mail και αφορούσε τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν.

Σύμφωνα με αυτό, ο συντάκτης έθετε το ερώτημα: «Κοπιάρει ο Μακρόν τον Ζελένσκι; Ο Γάλλος Πρόεδρος -που εμφανίζεται πάντα με κοστούμι – εμφανίστηκε με τζιν και hoodie στο “δωμάτιο πολέμου” αντιγράφοντας το στυλ του Ουκρανού Προέδρου»

Αφορμή για το δημοσίευμα στάθηκαν σίγουρα οι λήψεις που πόσταρε η επίσημη φωτογράφος του Μακρόν, Soazig de la Moissonnière, στον λογαριασμό της στο Ιnstagram -με την άδεια πάντα της Γαλλικής Προεδρίας.

Σε αυτές εμφανίζεται ένας τελείως διαφορετικός πρόεδρος, με τζιν, hoodie, αξύριστος, προβληματισμένος και σε σύσκεψη με την ομάδα του.

Οι λήψεις είναι τραβηγμένες στο Golden Room του Μεγάρου των Ηλυσίων, το δεύτερο γραφείο του Μακρόν, την περασμένη Κυριακή και τον απεικονίζουν να εργάζεται πυρετωδώς με την ομάδα του, ακριβώς όπως κάνει ο Ζελένσκι λίγο πριν αποτανθεί στα μίντια από το Κίεβο.

Οι φωτογραφίες αυτές -αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ποστάρει παρόμοιες η Soazig- έκαναν εντύπωση καθώς ο Μακρόν έχει συνηθίσει τους πάντες να εμφανίζεται με το χαρακτηριστικό blue navy κοστούμι του και σκούρα γραβάτα, αντιπροσωπευτικό δείγμα της γαλλικής φινέτσας.

Η υποδοχή τους ήταν καταρχήν θετική, καθώς ένας από τους παντοδύναμους ηγέτες της Ευρώπης εμφανίζεται πιο ανθρώπινος και πιο.. γήινος καθώς και λιγότερο απρόσιτος.

Οι κακές γλώσσες όμως δεν άργησαν να οργιάσουν θυμίζοντας πρώτα από όλα ότι οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία πλησιάζουν και ο Μακρόν είναι υποψήφιος. Τι καλύτερο λοιπόν από το να… αντιγράψει την εμφάνιση Ζελένσκι, ενός προέδρου που όλοι κορόιδευαν λόγω του ότι ήταν ηθοποιός και τώρα όλοι ανάγουν σε ήρωα;

Οι ίδιες γλώσσες λένε ότι ο Μακρόν ζήλεψε τη δημοφιλία του Ουκρανού Προέδρου που εκτοξεύτηκε απότομα όταν άρχισε να εμφανίζεται με στρατιωτικό μπλουζάκι, αξύριστος, δίπλα στους φαντάρους ή στους δρόμους του Κιέβου καλώντας τον λαό του να τον βοηθήσει να απωθήσει τους Ρώσους.

Ο άνθρωπος που μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούσαν απλώς έναν επιτυχημένο κωμικό τώρα παρασύρει τα πλήθη και κυρίως ατσαλώνει τον λαό του να αντισταθεί και να πολεμήσει.

Τι καλύτερο λοιπόν από να αντιγράψει την «τεχνική Ζελένσκι» για να κερδίσει τον γαλλικό λαό;

Μάλιστα με νεότερο δημοσίευμά της, η Daily Mail αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μακρόν αντιγράφει κάποιον άλλον ηγέτη.

Όπως αναφέρεται, στο παρελθόν έχει αντιγράψει χειρονομίες και τρόπους έκφρασης από τον Ουίνστον Τσώρτσιλ μέχρι τον Πάπα Φραγκίσκο και τον Τζορτζ Μπους!