Μαλού: Ολοκλήρωσε μετά από χρόνια τις σπουδές της κι έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα
Ελλάδα

Μαλού: Ολοκλήρωσε μετά από χρόνια τις σπουδές της κι έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα

Μαλού: Ολοκλήρωσε μετά από χρόνια τις σπουδές της κι έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media έκανε το βράδυ της Τετάρτης (1/6) η Μαλού Κυριακοπούλου.

Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, και αυτό γιατί εκπλήρωσε έναν στόχο κι ένα όνειρό της, που είχε αφήσει αρκετά χρόνια πίσω της να κάθεται.

Η Μαλού ολοκλήρωσε τις σπουδές της και εκτός από τις φωτογραφίες στο Instagram έκανε κι ένα μακροσκελές post, δίνοντας παράλληλα ένα μήνυμα.

«Τα φοιτητικά μου χρόνια διήρκησαν δυο έτη , πήρα την απόφαση πριν χρόνια να παγώσω τις σπουδές μου για να ακολουθήσω τη μουσική μου ζωή στην Αθήνα!

Ήταν μια “πληγή” ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια και πάντα με βασάνιζε η ερώτηση “πότε θα πάρεις το πτυχίο σου ;» , στο τέλος με νευρίαζε και μου προκαλούσε άρνηση γιατί κάθε φορά που σκεφτόμουν “πως θα μπορούσα να τα καταφέρω;” πάντα έπεφτα σε αδιέξοδο , δεν υπήρχε χρόνος , η απόσταση ήταν μεγάλη , τα χρόνια περνούσαν και η αποχή μου από την σχολή με απομάκρυνε χρόνο με τον χρόνο όλο και πιο πολύ απο το να ολοκληρώσω τις σπουδές μου.

Ύστερα έγινα μαμα, άλλαξαν πολλά, έπρεπε να διαχειριστώ τη μητρότητα και μια απαιτητική δουλειά, η “πληγή” μεγάλωσε και υπό τις τότε συνθήκες ήταν απλά ένα αστείο αυτό που τελικά συνέβη σήμερα.

Σήμερα λοιπόν ορκίστηκα και πήρα το πτυχίο μου στη Φιλολογία, εκπλήρωσα έστω και αργά αυτό που κάποτε άφησα στη μέση, το πήρα, το βάζω στη βαλίτσα μου και συνεχίζω πιο ολοκληρωμένη ψυχικά τη μεγάλη μου αγάπη που είναι η Μουσική!

Μπορείς τα πάντα σε όποιον χώρο και σε όποιον χρόνο είσαι έτοιμος εσυ … κλείσε τα αυτιά σου, βγες έξω και κυνήγα τα όνειρα σου …».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: