Μανούσος Μανουσάκης: Αυτή είναι η πρόταση που θα έκανε στο Netflix
Νέα

Μανούσος Μανουσάκης: Αυτή είναι η πρόταση που θα έκανε στο Netflix

Μανούσος Μανουσάκης: Αυτή είναι η πρόταση που θα έκανε στο Netflix

Ο σκηνοθέτης μίλησε για τους απαγορευμένους έρωτες των σειρών του αλλά και το όραμά του

Τρεις μίνι – σειρές σκηνοθετεί για την ΕΡΤ ο Μανούσος Μανουσάκης, βασιζόμενες σε αντίστοιχα  διηγήματα της Κλασικής Ελληνικής Λογοτεχνίας.

Πρόκειται για το «Βαρδιάνος στα σπόρκα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη,  «Κρίσιμες στιγμές» της Γαλάτειας Καζαντζάκη και  «Ποιος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου» του Γεωργίου Βιζυηνού.

«Οι απαγορευμένοι έρωτες είναι το όχημα για να εκλαϊκεύσεις μια ιδέα. Είναι το όχημα για να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Νομίζω ότι πλέον τους έχω εξαντλήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και σε ερώτηση για το Netflx και τον λόγο που δεν υπάρχει κάποια ελληνική σειρά, απάντησε:

«Απορώ κι εγώ. Έχω εδώ και καιρό που οραματίζομαι κάτι για το Netflix. Η πρότασή μου θα ήταν ο Μύθος των Ατρειδών».

Όσον αφορά στον κορονοϊό και το εμβόλιο, τόνισε: «Έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου. Είναι χρέος μας στον πόλεμο που περνάμε να πάρουμε θέση. Θέλω να προστατεύω και τους άλλους πέρα από τον εαυτό μου και δεν θέλω να πεθάνω».

Για τον Μανούσο Μανουσάκη η αγαπημένη του σειρά, είναι πάντα η επόμενη, ενώ στα μηνύματα που δέχτηκε του πρότειναν να κάνει σίριαλ με απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο.