Μάρα Ζαχαρέα: «Άρχισε ο Θοδωρής να μου λέει αυτά που λένε οι άνδρες και του είπα “βάζω τα πράγματα στη βαλίτσα και φεύγω”»
Late night shows

Μάρα Ζαχαρέα: «Άρχισε ο Θοδωρής να μου λέει αυτά που λένε οι άνδρες και του είπα “βάζω τα πράγματα στη βαλίτσα και φεύγω”»

Μάρα Ζαχαρέα: «Άρχισε ο Θοδωρής να μου λέει αυτά που λένε οι άνδρες και του είπα “βάζω τα πράγματα στη βαλίτσα και φεύγω”»

Η πρόταση γάμου που δεν έγινε ποτέ, τα χρόνια στη δημοσιογραφία και

Επιστροφή μετά την ανάπαυλα λόγω Μουντιάλ και εορτών έκανε απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζοντας στην παρέα του τη Μάρα Ζαχαρέα.

H καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων του Star, έκανε μία αναδρομή στο ξεκίνημά της στον ανδροκρατούμενο χώρο του πολιτικού ρεπορτάζ και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη μετέπειτα πορεία της.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία χωρίς να έχω πλάνο, κύλησε, το ένα βήμα έφερε το άλλο»

«Μου αρέσει που το Star μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω διεύθυνση ειδήσεων, δεν το κάνουν πολλές γυναίκες στην ιδιωτική τηλεόραση».

Στην ερώτηση αν την ενοχλεί που οι ψυχαγωγικές εκπομπές αγγίζουν θέματα επικαιρότητας είπε: «Δεν ασχολούνται με όλη την γκάμα της ενημέρωσης που είναι τα αστυνομικοδικαστικοκοινωνικά θέματα, εμένα δεν με πειράζει που το κάνουν, γιατί θεωρώ ότι όλοι μπορούν να δοκιμαστούν στα πάντα, αρκεί να το κάνεις με υπευθύνοτητα και να γνωρίζεις».

«Όταν μπαίνει ένας τίτλος που λέει βουλευτής και στην πραγματικότητα είναι κομματικό στέλεχος, έχει διαφορά. Και μετά όταν από κάνα τέταρτο καταλαβαίνουν το λάθος λένε “δεν έγινε και τίποτα”. Μου δείχνει έλλειψη γνώσης και προχειρότητα».

Για την αλλαγή πλεύσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star από lifestyle σε πιο ειδησεογραφικά θέματα: «Ήταν καθαρά απόφαση του ιδιοκτήτη η αλλαγή του Star από lifestyle σε πιο ειδησεογραφικά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το πείραμα, ήθελε χρόνο και ακόμα θέλει».

Η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε στη συνέχεια για τον άνδρα της ζωής της, τον Θοδωρή Ρουσόπουλο.

«Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Τον είδα πρώτη φορά από κοντά σε ρεπορτάζ στα γραφεία του Συνασπισμού. Τον είχα δει ήδη στην τηλεόραση και μου άρεσε και είχα πει στην Ελένη Καλογεροπούλου “θέλω να μου τον γνωρίσεις γιατί εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ”».

«Ήταν πολύ τυπικός, πολύ σοβαρός, και τώρα τύπου ήρθε να με ενοχλήσει η κοπελίτσα».

«Η πρόταση γάμου δεν έγινε γιατί αρχίσαμε και ζούσαμε μαζί μέσα σε 5-6 μήνες, πέρασαν 3-4 χρόνια και τον ρώτησα πώς θα προχωρήσουμε και άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα από αυτά που λένε οι άνδρες και του είπα “δεν καταλαβαίνω τι μου λες άρα το εκλαμβάνω ότι δεν θες να με παντρευτείς, άρα πάω στο δωμάτιο και βάζω τα πράγματα στη βαλίτσα και φεύγω”, Όταν το είδε αυτό μου είπε “όχι ρε παιδί μου δεν είπαμε και έτσι”».

Πώς είναι ως μητέρα;