Μαρία Αντωνά: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από το «Ποιος είναι πρωινιάτικα»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Αντωνά: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από το «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Μαρία Αντωνά: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από το «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Όσα είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον

Σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες της για το J2US, η Μαρία Αντωνά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», για το τηλεοπτικό της μέλλον και δήλωσε ανοιχτή σε προτάσεις, ενώ αποκάλυψε ότι επιθυμία της είναι να αναλάβει μια μουσική εκπομπή.

«Στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων και των προτάσεων είναι πάντα για όλους τους επαγγελματίες ανοιχτό. Αφού λοιπόν είμαστε κοντά στο να συζητήσουμε για τη νέα χρονιά, πάντα είσαι εδώ να ακούσεις προτάσεις και ανθρώπους» δήλωσε η Μαρία Αντωνά και συνέχισε:

«Και η ομάδα και οι άνθρωποί σου θέλουν το καλύτερο για εσένα, τη δική σου εξέλιξη. Και μαζί και χωρίς το ίδιο πράγμα θα είναι. Δεν είναι κάτι που μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δεν το ξέρω. Σίγουρα θέλω το καλύτερο για όλους και για εμένα. Ό,τι καλό είναι να προκύψει θα χαρώ πάρα πολύ».

Για το αν θα ήθελε να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή, απάντησε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να συμπεριληφθώ σε μία μουσική εκπομπή. Έβλεπα όλους τους κύκλους του MEGA Star και πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου να παρουσιάζει κάτι τέτοιο».

Για το αν θα παρουσίαζε κάτι μαζί με τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, τόνισε: «Αυτό θα ήταν, όπως λέει και ο Μακαλιάς, το καλύτερο reality μπροστά στις κάμερες. Φυσικά και θα το έκανα. Πιστεύω ότι θα είχε πολύ τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αν και θα τσακωνόμασταν για διάφορα, γιατί εγώ είμαι τελειομανής και ο Άρης πιο χαλαρός».

Για τον τσακωμό ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο, σχολίασε: «Στεναχωρέθηκα και για τους δύο. Δεν είναι ευχάριστο να τους βλέπεις να ανταλλάσσουν τέτοιες κουβέντες πανελληνίως, δεν είναι πολιτισμένα πράγματα. Όμως μπορώ να καταλάβω και τον θυμό της Ελευθερίας που δεν έχει περάσει και πάρα πολύ εύκολα τελευταία στα προσωπικά της. Τον έβαλε στο σπίτι της, τον γνώρισε στους φίλους της και την άδειασε με αυτόν τον τρόπο».