Μαρία Αντωνά: «Απ’ ότι ξέρω, ο Σπύρος Μαρτίκας διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Αντωνά: «Απ’ ότι ξέρω, ο Σπύρος Μαρτίκας διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα»

Μαρία Αντωνά: «Απ’ ότι ξέρω, ο Σπύρος Μαρτίκας διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα»

Τι είπε για τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή

Απαντήσεις σε όλα τα… καυτά ζητήματα που αφορούν και αφορούσαν το Survivor All Star, όταν ήταν εκεί ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης, έδωσε η Μαρία Αντωνά, η οποία φιλοξενήθηκε στα παλιά γνώριμα «στέκια» της και συγκεκριμένα στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης.

Η Μαρία Αντωνά ρωτήθκε για το θέμα που έχει προκύψει με τη Σοφιάνα Αβραμάκη, το όνομα της οποίας ακουστήκε πρόσφατα, για ένα θέμα που προέκυψε με τον Μάριο Πρίαμο.

«Όλοι είχαμε την αίσθηση ότι το όνομα της Σοφιάνας ακούστηκε από το Survivor αρχικά. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αυτό το γεγονός πήρε τηλεοπτική διάσταση γιατί τις περισσότερες φορές, όταν η Σοφιάνα ήθελε να μου πει κάτι, συνήθως μου έστελνε ένα μήνυμα ή μου τηλεφωνούσε.

Και έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική δίπλα της και τηλεφωνικά και με άλλες πράξεις που δε θα ήθελα να αναφέρω. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία. Εγώ προσωπικά την είχα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτή την κατάσταση, στο να την προστατέψω, γιατί δεν ήταν ωραία όλα αυτά ούτε για εκείνη, ούτε για εμένα, ούτε για τον Άρη.

Τώρα, αν ο Άρης μετά το παιχνίδι, από ένα σημείο και μετά, δεν ήθελε να είναι κοντά και να κάνουν παρέα, δεν ήταν μια δική μου επιλογή αλλά μια προσωπική επιλογή του Άρη για την οποία θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος» είπε η Μαρία Αντωνά.

Αντιθέτως, είχε δεχτεί από τη τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και γι αυτό απολογήθηκε στον «αέρα» : «Παρεξηγήθηκε, μου έστειλε εξώδικο, το πήρα πάνω μου και βγήκα και ζήτησα συγγνώμη».

Για τον Σπύρο Μαρτίκα και τα σχόλια που είχε κάνει για την ίδια και τον Άρη Σοϊλέδη, οτι θα πάρουν βίλα στη Γλυφάδα, η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε: «Απ’ ότι ξέρω ο ίδιος διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα, λίγο έξω από την Αθήνα. Μακάρι να είχαμε όλοι, δεν ξέρω γιατί είπε για εμένα».