Μαρία Αντωνά: «Στον τελικό του Survivor άκουγα παίκτες να βρίζουν τον Άρη Σοϊλέδη. Μετά μας προσέγγισαν. Η απόλυτη υποκρισία»
Νέα

Μαρία Αντωνά: «Στον τελικό του Survivor άκουγα παίκτες να βρίζουν τον Άρη Σοϊλέδη. Μετά μας προσέγγισαν. Η απόλυτη υποκρισία»

Μαρία Αντωνά: «Στον τελικό του Survivor άκουγα παίκτες να βρίζουν τον Άρη Σοϊλέδη. Μετά μας προσέγγισαν. Η απόλυτη υποκρισία»

Στην τραπεζαρία του Θέμη Γεωργαντά, στο After Dark βρέθηκε η Μαρία Αντωνά και μίλησε για την καριέρα της, τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ πέρασε και από το εξομολογητήριο.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια μίλησε για το πώς ξεκίνησε την καριέρα της στα media.

«Σπούδασα λογιστική και δούλευα στην εταιρεία του πατέρα μου. Τότε ο starfm έψαχνε το νέο του αστέρι. Τότε δήλωσα συμμετοχή στον διαγωνισμό, βγήκα δεύτερη και μετά μου δόθηκε η ευκαιρία. Ήθελα να εδραιωθώ στο κομμάτι του ραδιοφώνου και τότε ήταν περισσότεροι άντρες στον χώρο αυτό», εξήγησε στην αρχή.

«Μετά τον Mad ήρθε η τηλεόραση. Ήρθε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έκανα την αρχή και την ευχαριστώ πάρα πολύ και την αγαπώ. Στην πορεία κατάλαβα την ευθύνη και τη βαρύτητα αυτού που κάνεις. Στην αρχή σχολίαζα και άκουγα κατεβατά. Ήμουν ο εύκολος στόχος, αν κάτι έλεγε κάποιος από το πάνελ τα άκουγα εγώ. Μετά πήγα στο Βουκουρέστη στη Ρουμανία με τον Άρη. Δεν βαρέθηκα καθόλου εκεί, τον πρόσεχα, του μαγείρευα».

«Γνωριστήκαμε επί Mad εποχή, είμαστε μαζί 5 χρόνια. Μου είχε στείλει μήνυμα, έφαγε πόρτα. Τη δεύτερη φορά απάντησα, δεν ήξερα ακριβώς ποιος είναι, είδα το προφίλ του και ρώτησα. Επόμενη συνάντηση, αποφάσισε να μου βγάλει ένα εισιτήριο για την Κέρκυρα και πήγα εκεί με όλη του την οικογένεια. Με τον Άρη έζησα πράγματα που δεν έζησα σε πιο μικρή ηλικία. Τις τρέλες τις έκανα στα 28. Από τα 20 μέχρι τα 28 επειδή δούλευα, δεν τα είχα ζήσει. Στην αρχή δεν τον υπολόγιζα, απλά ήθελα να κάνω τρέλες. Πήγα χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν αχώριστοι. Αυτός είχε το πλάνο του από την πρώτη μέρα», είπε για τον Άρη Σοϊλέδη.

Για το Survivor και πώς το αντιμετώπισε: «Ήμουν σίγουρη ότι θα το κερδίσει. Κάποιες στιγμές στεναχωρήθηκα με το κομμάτι του μοντάζ. Φέτος εξεπλάγην από την αγάπη του κόσμου και των παιδιών. Ό,τι και να έλεγα στην εκομπή έπρεπε να λογοδοτήσω και να κριθώ. Κάθε παίκτης που έβγαινε σίγουρα έπινε έναν καφέ μαζί μου, οπότε μάθαινα πράγματα που δεν βλέπαμε. Δεν έδωσα ποτέ πληροφορίες από μέσα ή να πω κάτι για άλλο παιδί».

Για το στιγμιότυπο στον τελικό: «Κούραση ήταν αυτό που φάνηκε και δεν μου άρεσαν τα σχόλια της κερκίδας από παίκτες. Υβριστικά και πολύ άσχημα. Έβλεπα εμμονή απέναντί του από παίκτες οι οποίοι μετά μας προσέγγισαν. Η απόλυτη υποκρισία. Ήταν στιγμή να γίνει ένα τόσο κοντινό πλάνο σε εμένα. Εγώ γέλασα, δεν στεναχωρήθηκα».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς προστέθηκε στην παρέα του After Dark για μια πολύ ωραία συζήτηση. Η γνωριμία του με τη Μαρία Αντωνά έγινε σε ένα casting για την εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Η Μαρία Αντωνά έπαιξε και το παιχνίδι του Θέμη με τίτλο, «Δώσε ρεσιτάλ».

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά και η Αντιγόνη Ψυχράμη έχει δεχθεί πρόταση από το Survivor και ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.  Η Μαρία Αντωνά σε άλλη φάση της ζωής της θα πήγαινε Άγιο Δομίνικο, ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς, όχι.

Εξομολογητήριο

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά.

Δεν της έχει τύχει να της στείλει σεξουαλικό μήνυμα σε λάθος άτομο. Τα περισσότερα κομπλιμέντα τα δέχεται για τις γάμπες της. Έχει εκμεταλλευτεί την θηλυκή της πλευρά για μια θέση πάρκινγκ.

Θα προτιμούσε να μην κάνει ξανά ποτέ ραδιόφωνο, παρά να μην ολοκληρώσει ποτέ ξανά. Δεν θα δοκίμαζε swinging.

Μια τηλεοπτικά άβολη στιγμή ήταν όταν είχαν πει ότι ο Άρης είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του μέσω Local στο Survivor>

Έχει απαντήσει άσχημα σε σχόλιο στα social media, όταν μια κοπέλα της έγραψε ότι φοράει τα ίδια ρούχα.

Θα εξαφάνιζε από τον Άρη την κονσόλα που παίζει όλη μέρα.

Δεν έχει μετανιώσει για κάτι που έχει πει, αλλά έχει στεναχωρηθεί όταν έχει στεναχωρήσει κάποιον άνθρωπο.

Έχει παρακολουθήσει σύντροφό της και δυστυχώς βρήκε. «Είχα και φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε την κατάλληλη στιγμή», αποκάλυψε.

Το μέγεθος μετράει ξεκάθαρα για τη Μαρία Αντωνά, ενώ εξακολουθεί να απαντάει σε μηνύματα ή κλήσεις του Άρη Σοϊλέδη. «Δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνό του. Έχω απαντήσει και σε φλερτ του στο Insta, αλλά πλέον δεν λαμβάνει τέτοια μηνύματα».