Μαρία Μπακοδήμου: «Έφτασα κοντά σε έναν δεύτερο γάμο, αλλά δεν έγινε»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Μπακοδήμου: «Έφτασα κοντά σε έναν δεύτερο γάμο, αλλά δεν έγινε»

Μαρία Μπακοδήμου: «Έφτασα κοντά σε έναν δεύτερο γάμο, αλλά δεν έγινε»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Στο πλατό του «Πρωινού μας» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της, αλλά και για τους γιους της!

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τη Μαρία Μπακοδήμου αν σκέφτηκε ποτέ να φτιάξει ξανά τη ζωή της και να μείνουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι κι εκείνη απάντησε: «Έγινε για κάποια διαστήματα, αλλά όχι με την έννοια του γάμου. Ειδικά αν δεν είναι κάποιος ο οποίος θα έχει ένα διαζύγιο και δικά του παιδιά, με κάποιον που δεν έχει κάνει παιδιά και που μπορεί να θελήσει παιδιά δεν ήμουν πολύ διατεθημένη να μπω σε αυτήν τη διαδικασία. Δεν το σταματούσα από την αρχή, απλώς δεν έμπαινα στη διαδιασία να γίνουμε οικογένεια, να μένει στο σπίτι και να μπει στην οικογένεια».

«Την καρδιά μου άκουγα πάντα σε αυτό το θέμα, αλλά οι συνθήκες ήταν που μετά δεν έβγαιναν. Έφτασα κοντά αλλά δεν έγινε κάτι. Είναι δύσκολες οι σχέσεις έτσι κι αλλιώς και στο διάστημα που τα παιδιά ήταν μικρά και με χρειαζόντουσαν περισσότερο ήμουν πολύ εκεί, οπότε είναι και ένα κομμάτι που στερήθηκα».

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα παιδιά μου καθόλου, αισθάνομαι ότι είναι άδικο. Η εφηβεία στον μεγάλο ήταν πιο δύσκολη. Ο μεγάλος τραβάει το κάρο και μετά ο μικρός βρίσκει τα περισσότερα έτοιμα. Βλέπω πλέον δύο άντρες, νεαρούς αλλά άντρες. Πήγαν μαζί στρατό την περίοδο της καραντίνας.
Τη μαμά τους την έχουν ζήσει ποιοτικά, αλλά ποσοτικά δεν ήμουν η μαμά που θα ήταν εκεί, θα μαγείρευε το μεσημεριανό, μετά το σχολείο, παρόλο που με έχουν φάει τα δρομολόγια», συνέχισε.
«Χόρτασα πολύ τα παιδιά και αυτό είναι κάτι που με γέμισε. Είχα πάντα τύψεις, γιατί τα παιδιά μεγάλωναν σε ένα σπίτι χωρίς μπαμπά, για τις επιλογές μου, αλλά μετά κάποια στιγμή χαλάρωσα και λέω κοίτα τι ωραία που μεγαλώνουμε. Οι ενοχές σε κάνουν να μη βάζεις όρια στα παιδιά και να τα αφήνεις πιο ελεύθερα σε σημείο που αυτό γυρνάει και σε αυτούς ως ανασφάλεια. Η ενοχή και ο φόβος είναι κακοί σύμβουλοι».