Μαρία Μπεκατώρου: Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον;
Νέα

Μαρία Μπεκατώρου: Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Μαρία Μπεκατώρου: Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Συνεχίζει το Still Standing στον ΑΝΤ1; Τι θα γίνει με το YFSF;

Στην κάμερα της εκπομπή Happy Day μίλησαν οι συντελεστές του YFSF και αποκάλυψαν τι συνέβη με τα κρούσματα κορονοϊού που έχουν καθυστερήσει την πρεμιέρα, αλλά και την απόφασή τους να συμμετέχουν στην All Star εκδοχή του παιχνιδιού. Η Μαρία Μπεκατώρου, μάλιστα, αποκάλυψε ότι θορυβήθηκε με τις αναβολές της πρεμιέρας λόγω Covid – 19 και αποκάλυψε αν έχει κάνει συζητήσεις για να συνεχίσει και του χρόνου  στον ANT1.

«Χάρηκα πάρα πολύ όταν μου είπαν ότι θα επιστρέψουμε. Όταν μου είπαν ότι θα είναι η All Star εκδοχή, εκεί είναι που δεν το πίστεψα. Χαίρομαι πάρα πολύ. Μέχρι να μπω στο πλατό δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει με τις πολλές αναβολές, αλλά όλα καλά. Με έπιασε μια ανησυχία, γιατί εκεί που λες ότι είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις, κάτι γίνεται. Οπότε έχουμε καταλάβει όλοι μας ότι όλα δεν είναι και τόσο μακριά», είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

Στην ερώτηση αν ζητά συμβουλές από τον Τάκη Ζαχαράτο είπε: «Από τότε που ήμασταν μαζί στο YFSF ζητούσα τη συμβουλή του για τις εμφανίσεις μου. Τον έπαιρνα τηλέφωνο για να τον συμβουλευτώ σε πολλά πράγματα και αποφάσεις στη ζωή μου»

Και συνέχισε: «Ο σύζυγός μου δεν είναι πολύ της τηλεόρασης, αλλά το YFSF την Κυριακή το βλέπει. Θέλει να βλέπει τα ρούχα, του στέλνω τι φοράω».

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον αποκάλυψε: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει του χρόνου το Still Standing. Δεν το ξέρω, δεν είμαι σίγουρη και γι’ αυτό δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι για του χρόνου. Τα νούμερα τα κοιτάω. Όχι σε βαθμό εμμονής, αλλά τα παρακολουθώ».

Δείτε τι είπαν και οι υπόλοιποι συντελεστές του σόου:

https://streamable.com/tkkml0