Μαρία Μπεκατώρου: Το τέλος του Still Standing, το YFSF και η άρνηση να κάνει πρωινή εκπομπή
Νέα

Μαρία Μπεκατώρου: Το τέλος του Still Standing, το YFSF και η άρνηση να κάνει πρωινή εκπομπή

Μαρία Μπεκατώρου: Το τέλος του Still Standing, το YFSF και η άρνηση να κάνει πρωινή εκπομπή

Η παρουσιάστρια θεωρεί ότι αυτό είναι ένα κομβικό σημείο στην καριέρα της για αποφάσεις

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου, με τον παρουσιαστή να την βάζει πρώτα στη διαδικασία του παιχνιδιού με τα τραγούδια για να νιώσει πιο άνετα.

Η Μαρία βέβαια, με το που μπήκε στο πλατό αναπόλησε τις στιγμές που έκαναν μαζί εκπομπή και με τον Δημήτρη Σταρόβα, όταν οι δυο τους δεν έφευγαν από το στούντιο και εκείνη νύσταζε.

Νικήτρια του μουσικού παιχνιδιού η Μαρία!

https://streamable.com/rjqpks

«Ήταν φανταστική χρονιά με το Still Standing, νομίζω έκανε τον κύκλο του. Βάζω ερωτηματικό γιατί δεν έχω επίσημη ανακοίνωση αλλά αυτό νιώθω. Θα το συνέχιζα με κάποιες συνθήκες. Να είναι λίγο προστατευμένο. Να βάζαμε νέες κατηγορίες, να το δουλεύαμε πιο πολύ. Επειδή το πήρα στα χέρια μου πολύ δειλά, το φοβόμουν πολύ και κάπως έγινε και το φέραμε στα μέτρα μου και τώρα είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στο βιογραφικό μου», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στο YFSF:

«Το αγαπώ πολύ. Επειδή φέτος υπάρχει αυτή η εκδοχή, που είναι μια all star εκδοχή, η δουλειά είναι τρομερή και όλοι το κάνουμε με πάρα πολύ αγάπη και είμαι περήφανη που το κάνω και είμαι μέρος του προγράμματος. Όποιος μιλάει για τηλεόραση και σόου πρέπει να μιλάει και γι αυτό».

Η Μαρία είναι 8 χρόνια στο ΑΝΤ1 και μίλησε για το συμβόλαιό της: «Δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό. Το έκανα σαββατοκύριακο. Το περιεχόμενο είναι πολύ κοντά. Πέρασα φανταστικά αλλά δεν μπορώ. Θέλω χαρά. Σκέφτομαι πολύ το επόμενό μου βήμα. Είναι κομβικό το σημείο αυτό. Η μόνη μου λέξη είναι ψυχαγωγία και χαρά. Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ έχω κάνει πρωινό αλλά ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Η σάτιρα όταν ήταν στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ  της άρεσε. «Τρελαινόμουν, το περίμενα πώς και πώς».

Ο τρόπος σκέψης της δεν έχει αλλάξει. «Είμαι ευκολόπιστη. Έχω πονηρευτεί, αν δεν το είχα κάνει θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Έχω πάρει μαθήματα αλλά δεν μπορώ να τα κάνω πράξη. Σκέφτομαι κάποιες φορές όλα αυτά που έχουν γίνει, βλέπω τις Κυριακές το YFSF και κλαίω, συγκινούμαι. Αυτό το σόου είναι ένα μεγάλο κομμάτι της τηλεοπτικής μου πορείας. Τώρα που είμαι σε αυτό το κομβικό σημείο προσπαθώ να τα δω πιο ώριμα και προσγειωμένα τα πράγματα, και να μην πετάω στα σύννεφα».

https://streamable.com/t1m8lt

«Θέλω να είμαι κάπου που με αγαπούν και με φροντίζουν. Είναι θέμα ασφάλειας», είπε για τα επαγγελματικά της.

https://streamable.com/f7108v