Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της μέσα από το μαιευτήριο
Ελλάδα

Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της μέσα από το μαιευτήριο

Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της μέσα από το μαιευτήριο

Το μήνυμα που έστειλε για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής της

Πριν από λίγες μέρες η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι υποδέχθηκε την κόρη του, πριν από μια εβδομάδα περίπου και οι ευχές και το κύμα αγάπης που έχουν δεχθεί είναι μεγάλο. Ωστόσο, μεγάλη είναι και η συγκίνηση της Μαρίας Ηλιάκη κάθε φορά που μιλά για τη μπέμπα της.

Η γνωστή παρουσιάστρια που γέννησε με καισαρική σε μαιευτική κλινική στη Ζυρίχη, όπου μένει με τον σύντροφό της, επέστρεψε πια στο σπίτι με το μωρό και τώρα ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της, μέσα από το μαιευτήριο

«Όπου και να με πάει η ζωή… σ’ αυτό το δωμάτιο σε αυτή την πόλη της Ελβετίας, θα έχω αφήσει για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου, αφού εκεί ήρθε στο κόσμο η κόρη μας… Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη και δημοσίευσε τη φωτογραφία με το μωρό, μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου.

Στις πρώτες δηλώσεις, μάλιστα, που είχε κάνει μέσα από τα Instagram Stories της, η Μαρία Ηλιάκη είχε αναφέρει: «Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Τρελή. Δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)