Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της
Ελλάδα

Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της

Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της

«Νιώθω απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα»

Πριν από λίγες μέρες, όπως σου αποκάλυψε αποκλειστικά το Znews, η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη. Η μικρή γεννήθηκε με καισαρική και τα συναισθήματα της νέας μητέρας δεν περιγράφονται.

Μετά τις δηλώσεις του συντρόφου της, που ήταν παρών στον τοκετό, η Μαρία Ηλιάκη έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το μωρό της μέσα από video που ανέβασε στο Instagram story της. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτό που νιώθει είναι απόγνωση και χαρά μαζί.

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα ως μάνα πια. Μάνα απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας. Έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Και συνέχισε: «Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλα. Είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο καταλαβαίνετε τι σας λέω.

Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα.

Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Τρελή. Δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί αυτό».