Μαρία Κίτσου: Ακύρωσε για 4η φορά παράσταση – Τι συμβαίνει με την υγεία της;
Νέα

Μαρία Κίτσου: Ακύρωσε για 4η φορά παράσταση – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Μαρία Κίτσου: Ακύρωσε για 4η φορά παράσταση – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Η ηθοποιός, ένιωσε αδιαθεσία και δεν παρέστη στο θέατρο, ενώ διέκοψε και τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών»

Ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε, όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο Znews, η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών», Μαρία Κίτσου, ενώ βρισκόταν στο γύρισμα της σειράς στα στούντιο Κάππα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακόψει αλλά και να ακυρώσει την παράσταση «Τρίτο στεφάνι», στο οποίο πρωταγωνιστεί στο θέατρο Παλλάς, 

Η ηθοποιός περίπου δύο ώρες πριν ανέβει η αυλαία ενημέρωσε τους συνεργάτες της ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί, με αποτέλεσμα άπαντες να τρέχουν την τελευταία στιγμή να ενημερώσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν ώστε να μην φτάσει αδίκως στο θέατρο. Φυσικά αυτό δεν ήταν εφικτό, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους θεατές να χρειαστεί να φτάσουν εκεί για να μάθουν τα δυσάρεστα νέα, σύμφωνα με την εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Αυτή, είναι η 4η φορά που η Μαρία Κίτσου ακυρώνει παράσταση, με τους συνεργάτες να εμφανίζονται ανήσυχοι για το γεγονός.

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε σχετικά ο Πάνος Κατσαρίδης, διευθύνων σύμβουλος των «Θεατρικών σκηνών» και παραγωγός της παράστασης.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σίγουρα δεν μιλάμε για κρούσμα κορονοϊού, ούτε για ακύρωση της παράστασης λόγω χαμηλής πληρότητας στα εισιτήρια. Δύο ώρες πριν από την παράσταση χτες η κ. Κίτσου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε μία αδιαθεσία και ήταν αδύνατον να έρθει στην εργασία της. Δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε άμεσα όλο τον κόσμο, ήρθαν κάποιοι στο θέατρο και έτσι μαθεύτηκε το θέμα. Το ίδιο γεγονός με τη Μαρία Κίτσου έχει γίνει άλλες τρεις φορές στις αρχές του Νοέμβρη, πάλι για λόγους υγείας ανεξάρτητους από τον κορονοϊό», είπε ο κ. Κατσαρίδης.

«Οι ηθοποιοί σίγουρα στεναχωρήθηκαν, και πρώτα από όλα για το πρόβλημα υγείας της κ. Κίτσου. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μπορέσουμε να παίξουμε τις επόμενες επτά παραστάσεις που μας έχουν μείνει», πρόσθεσε ο ίδιος.