Μαρία Κίτσου: «Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ούτε εγώ τον άφησα»
Νέα

Μαρία Κίτσου: «Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ούτε εγώ τον άφησα»

Μαρία Κίτσου: «Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ούτε εγώ τον άφησα»

Τι είπε για το φινάλε των «Άγριων Μελισσών»;

Στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Κίτσου, η οποία αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, η οποία θα ρίξει αυλαία φέος, τις εξελίξιες που θα δουν οι τηλεθεατές και στον ρόλο της.

«Την Λενιώ την έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Την ερωτεύτηκα, με συγκίνησε, με άγγιξε πολύ. Την πόνεσα πολύ αυτή τη γυναίκα», είπε η Μαρία Κίτσου και όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε για το φινάλε, αποκάλυψε:

«Δεν ξέρω το φινάλε, τα επεισόδια μας έρχονται λίγα λίγα. Φτάνουμε στα τελευταία επεισόδια, μας έχουν έρθει κάποια μαζεμένα τα οποία δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω. Αυτό που ξέρω γενικά είναι ότι θα υπάρχει δικαίωση. Εγώ προσωπικά έχω πληρώσει, άλλοι δεν έχουν πληρώσει. Εγώ έχω πληρώσει το μερίδιό μου, έκανα το έγκλημα, κάλυψα τις άλλες τις σουπιές, πήγα τη φυλάκα μου».

Σχετικά με τα δύσκολα γυρίσματα στη φυλακή, ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ βαρύ να το υποδυθώ όλο αυτό, με επηρέασε. Οι συνθήκες της φυλακής, τα γυρίσματα ήταν πολύ σκληρά. Τα κάναμε ρεαλιστικά κι εγώ ήθελα να το κάνουμε ρεαλιστικό. Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ούτε εγώ τον άφησα να με λυπηθεί. Μου πετάγανε κουβάδες με νερό, με έδεναν με αλυσίδες κανονικά και το ζητούσα κιόλας. Ήθελα να είναι ρεαλιστικό και να αποτυπωθεί αυτός ο ρεαλισμός στο κοινό, να το νιώσει».

Για το αν θα τη δούμε του χρόνου σε άλλο σίριαλ, απάντησε:  «Δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν, αρκεί να με προκαλούσε ο ρόλος, να είχε ενδιαφέρον το σενάριο και οι συνεργάτες. Θα έκανα και κωμωδία».