Μαρία Τζομπανάκη: «Μου έχουν κάνει πρόταση για εκπομπή. Νομίζω θα το κάνω, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον»
Νέα

Μαρία Τζομπανάκη: «Μου έχουν κάνει πρόταση για εκπομπή. Νομίζω θα το κάνω, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον»

Μαρία Τζομπανάκη: «Μου έχουν κάνει πρόταση για εκπομπή. Νομίζω θα το κάνω, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον»

Τι αποκάλυψε

Η Μαρία Τζομπανάκη «έσπασε» τα μαύρα που φοράει στη σειρά, άφησε για λίγο τον ρόλο της «Καλλιόπης» στον «Σασμό» και βρέθηκε στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της και για όσα «στερήθηκε», μετακομίζοντας στην Αμερική για να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, Γιάννη.

Πόσο δεμένη σχέση έχει με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη και τον εγγονό της; Για ποιες προσωπικές επιλογές της έχει μετανιώσει;

Επίσης, αποκάλυψε πως φέτος έχει δεχτεί πρόταση να γίνει παρουσιάστρια και τέλος, μίλησε για την «Καλλιόπη» του «Σασμού», την πληθωρικότητα του ρόλου της και τη διάθεσή της να ξαφνιάζει τους συνεργάτες της με τους αυτοσχεδιασμούς που κάνει στα γυρίσματα της σειράς.

«Χάρηκα που επέστρεψα στη δουλειά. Δεν θα το έκανα αν δεν ήξερα ότι δεν θα γίνει επιτυχία. Όπως το είχα καταλάβει με τους “Παντρεμένους”». Κατάλαβα ότι θα γίνει χαμός», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και μίλησε για την επιστροφή στην Ελλάδα:

«Είναι ωραία η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπά τόσο πολύ την Κρήτη και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Πέρναγα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ. Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, απο την αρχή μπαίνουν κάποιοι κώδικες και πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο όλα είναι να φύγω από την πατρίδα και μακριά από τον γιο μου».

«Εγώ ήμουν φίλη με τον Γιάννη, δεν έβλεπα τίποτα άλλο. Είδα έναν άντρα άλλης εποχής και μου άρεσε αυτό. Μου αρέσει που με προσέχει, με φροντίζει αλλά όχι ο ένας να είναι εξαρτημένος από τον άλλον και γι αυτό τον στηρίζω κι εγώ», είπε για τον σύζυγό της.

«Είναι ένα καράβι που ποτέ δεν θα βουλιάξει ο Ορφέας. Θα συναντήσει μεγάλες φουρτούνες αλλά ποτέ δεν θα βουλιάξει», δήλωσε για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη. «Καλός γονιός είναι αυτός που δίνει αυτό που πραγματικά χρειάζεται».

«Ένας οικονομικός μετανάστης στη Νέα Υόρκη ζορίζεται συναισθηματικά. Όταν πας και έχεις όλα τα καλά για να περάσεις ωραία είναι ένα ταξίδι. Κάτι που στην αρχή μου άρεσε, είναι ότι εκεί είσαι άγνωστος. Μπορείς να είσαι ένα τίποτα και ο εαυτός σου και να μη σε ενοχλεί κανείς. Στην αρχή μου άρεσε, αλλά μετά έψαχνα για γνώριμα χαμόγελα. Είχα την ευκαιρία να κάνω πράγματα σαν επαγγελματίας και είχαν πολύ καλό αντίκτυπο. Όταν όμως έχεις χτίσει όλη τη ζωή με μια αλήθεια που αφορά στην κουλτούρα, με αλληλεπίδραση συναισθημάτων, δεν είναι εύκολο. Η Ελλάδα είναι ανεκτίμητης αξίας. Η Ελλάδα δεν τρώει τα παιδιά της, οι Έλληνες τρώνε ο ένας τον άλλον», σχολίασε για την Αμερική.

«Εκείνο που έχω εισπράξει τελευταία είναι ο σεβασμός. Όχι για το αν εχω κανει 2-3 επιτυχίες, αλλά για τον τρόπο που διάλεξα να ζήσω», πρόσθεσε.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από διάφορους. Δςεν είχα ενσυναίσθηση τι είναι αυτό. Έλεγα “τι θες εσύ; Γιατί να με έχεις;” Άργησα να ενδώσω στο ερωτικό συναίσθημα. Έπαιζα και έπαιξα ζόρικα», δήλωσε και συνέχισε:

«Είμαι πειραχτήρι, κάνω φάρσες και έκανα και στον Γιάννη όταν τον γνώρισα. Με πήρε και μου είπε ότι θα έρθει από την Αμερική στην Κρήτη για να μου πει χρόνια πολλά στη γιορτή μου. Του είπα ότι και ότι στο σπίτι μπαίνουν μόνο τα αδέρφια μου και οι συγγενείς. Το έκανε, εμφανίστηκε στην εκκλησία τον 15αυγουστο με λουλούδια και μου ήρθε ταμπλάς. Εκεί που του είχα φτιάξει καφέ και καθόμασταν, έφυγε να πάει μέσα και του έβαλα μαρμελάδα στα γυαλιά. Το κατάλαβε αλλά δεν μίλησε. Μετά μου είπε ότι έτσι κατάλαβε ότι μου αρέσει».

«Τα χρειάζομαι τα μαλλιά στη δουλειά. Έχω σκεφτεί να τα ξανακόψω», εξήγησε για το look που είχε την περίοδο των «Παντρεμένων».

«Έχω εγγονό, δεν χωράει ακόμα στο στόμα μου. Μου φαίνεται μυθικό να έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Είμαι σε μια σειρά που έχω γεννήσει δυο γενιές και είναι πάρα πολύ ωραίο. Ο χρόνος για μέα είναι ο Ορφέας μου, ο Αχιλλέας μου, η Γεωργία μου. Το γύρας δεν μπορείς να το αποφύγεις είναι εδώ».

«Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην έχω κάνει. Έχω μετανιώσει για κάποιες προσωπικές επιλογές. Έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν αυτά τα λάθη. Είναι τόσα πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω ακόμα, που θα ήθελα ακόμα μια ζωή. Κάτι που κυνηγάω έχει να κάνει με τον πολιτισμικό τουρισμό, αφορά την Ελλάδα και την Κρήτη. Θα ήθελα να το ολοκληρώσω τουλάχιστον στην Κρήτη», πρόσθεσε.

«Μου έχουν πει για παρουσίαση, μου έχουν κάνει πρόταση. Νομίζω θα το κάνω, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον, δεν μπορώ να το αποκαλύψω», αποκάλυψε.

Για τον «Σασμό»: «Αν αφαιρέσεις τη ζωή ενός ανθρώπου επειδή έτσι σου κάπνισε φυσικά και να τιμωρηθεί. Αν κλέψει επειδή είναι τεμπέλης, έχει ευθύνη ο γονιός. Θεωρώ ότι οι γονείς παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στις μελλοντικές επιλογές των παιδιών του. Η επιτυχία είναι επειδή ασχολούμαστε με τη σκοτεινή πλευρά της Κρήτης. Είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί, το βιβλίο, το σενάριο».

«Η Καλλιόπη είναι πληθωρική σαν ρόλος, στη σειρά βάζω και δικές μου ατάκες. Είναι πολύ ωραίο αυτό, είμαι ελέυθερη και με τιμά», πρόσθεσε.