Μαρία Χάνου: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος της χαρακτήρας από τη «Μουρμούρα»
Νέα

Μαρία Χάνου: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος της χαρακτήρας από τη «Μουρμούρα»

Μαρία Χάνου: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος της χαρακτήρας από τη «Μουρμούρα»

Τι αποκάλυψε και για την οικογένειά της;

Καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» ήταν σήμερα η Μαρία Χάνου, η κόρη του Ταξιάρχη Χάνου και της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Η τηλεοπτική Βέλλη μίλησε για τα 5 χρόνια συνεργασία με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη στη «Μουρμούρα», αλλά και την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Νομίζω ότι ήταν μια τυχερή συγκυρία. Μπήκα σε μια σειρά που ήταν ήδη επιτυχημένη, αλλά το στοίχημα ήταν να πάει καλά το ζευγάρι. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είμαστε πέντε χρόνια τώρα. Πιστεύω ότι ο καθένας διαλέγει ένα ζευγάρι που του αρέσει και το παρακολουθεί. Η θεματολογία είναι ατελείωτη στις σχέσεις των ζευγαριών», είπε αρχικά η Μαρία Χάνου για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Και αποκάλυψε: «Για ‘μένα ήταν αχαρτογράφητα νερά όλο αυτό. Δεν είχα συνηθίσει να εργάζομαι μπροστά στην τηλεόραση. Αυτά τα πέντε χρόνια πέρα από την επιτυχία που βιώνουμε με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, όλο αυτό είναι και ένα μάθημα υποκριτικής».

Στην ερώτηση, ποιος ήταν ο αγαπημένος της χαρακτήρας στη σειρά εκείνη αποκάλυψε πως δεν ήταν άλλος από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις του κόσμου για τον ρόλο της, αποκάλυψε: «Έχει έρθει ζευγάρι μαζί και μου είπε ότι με αναγνώρισαν και ο άνδρας μου είπε “Πώς είσαι έτσι. Του έχεις βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι;”. Ενώ, η γυναίκα μου έλεγε: “Καλά του κάνεις, συνέχισε έτσι”».

Τέλος, για τους γονείς της που είναι ηθοποιοί και την απόφασή της να ασχοληθεί με την  υποκριτική είπε: «Πάντα μου άρεσε αυτός ο χώρος. Και τα παρασκήνια και το θέαμα. Από μικρή ήμουν σε αυτόν τον χώρο. Είχα μια επαφή και έβλεπα τις δυσκολίες, αλλά το όνειρο σου δίνει μια δύναμη ότι δεν θα σου συμβούν αυτά και δεν θα έχει δυσάρεστες εμπειρίες. Πρακτικά όταν έρχονται οι δυσκολίες φθάνεις στο σημείο να αναρωτηθείς τι κάνεις».

https://streamable.com/1t73gq