Μαριαγάπη Ξυπολιά – Αιμιλιάνο Μάρκου: Ένας έρωτας που δεν τον χώρισε η απόσταση
Νέα

Μαριαγάπη Ξυπολιά – Αιμιλιάνο Μάρκου: Ένας έρωτας που δεν τον χώρισε η απόσταση

Μαριαγάπη Ξυπολιά – Αιμιλιάνο Μάρκου: Ένας έρωτας που δεν τον χώρισε η απόσταση

Το ζευγάρι είχε να συναντηθεί πέντε μήνες

Ζευγάρι από τη συμμετοχή τους στο GNTM παραμένουν η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου και παρά το γεγονός ότι τα μοντέλα δούλευαν σε διαφορετικές χώρες για μεγάλο χρονικό διάστημα, η σχέση τους παρέμεινε δυνατή.

Η Μαριαγάπη ταξίδεψε στην Κίνα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, εκεί όπου έμεινε για περίπου πέντε μήνες, ενώ ο αγαπημένος της, βρισκόταν στο Μιλάνο και «σάρωνε» τις πασαρέλες.

Οι δυο τους βρίσκονταν συνέχεια σε επικοινωνία, παρά τη διαφορά της ώρας, την κούραση και τις πολλές ώρες δουλειάς και ο Αιμιλιάνο, περίμενε να υποδεχτεί την αγαπημένη του στο αεροδρόμιο, εκεί όπου ήταν και η κάμερα του Happy Day.

«Έχω να τη δω πέντε μήνες, μου έχει λείψει προφανώς. Η δουλειά μας είναι έτσι που θα μας βγάλει ταξίδια. Ήταν κάτι που σκεφτόταν, να πάει στην Κίνα, το σημαντικό είναι να συνειδητοποιείς πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει για καλό του άλλου. Το γεγονός ότι έκατσε 5 μήνες σημαίνει ότι κάτι πήγε καλά», είπε αρχικά ο Αιμιλιάνο και συνέχισε:

«Το GNTM με βοήθησε να συνειδητοποιήσω τον λόγο που ήρθα σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι η δουλειά που θα ακολουθήσω ως βάση και φυσικά να βρω την αγάπη μου», τόνισε κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια για τη Μαριαγάπη.

Το ζευγάρι όταν συναντήθηκε έδωσε μια σφιχτή αγκαλιά κι εκείνη δήλωσε: «Έκανα 30 ώρες να έρθω. Συγκινήθηκαν που τον είδα. Οι παλμοί μου χτυπούν δυνατά. Κράτησε η σχέση μας γιατί αγαπιόμαστε. Υπάρχει επικοινωνία, κατανόηση, στήριξη. Δούλευα 15ωρα και με δύο ώρες ύπνο, καθόμουν για να μιλήσω με τον Αιμιλιάνο».