Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αυτή είναι η απάντηση που θα έδινε στον Σάκη αν της έκανε πρόταση γάμου
Ελλάδα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αυτή είναι η απάντηση που θα έδινε στον Σάκη αν της έκανε πρόταση γάμου

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αυτή είναι η απάντηση που θα έδινε στον Σάκη αν της έκανε πρόταση γάμου

Μια εξομολόγηση από καρδιάς για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και τις τρυφερές στιγμές που είδαμε ανάμεσα σε εκείνη και τον μεγάλο νικητή του Survivor έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποκαλύπτει αν υπήρξε ερωτική επαφή ανάμεσα σε εκείνη και τον Σάκη, αλλά και τι θα απαντούσε αν της έκανε τελικά πρόταση γάμου.

Ο τελικός του Survivor απογοήτευσε τους υποστηρικτές σου γιατί ούτε στους δύο φιναλίστ που διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο ήσουν ούτε πρόταση γάμου έγινε, όπως φημολογούνταν.

Δεν στενοχωρήθηκα που δεν ήμουν στον τελικό του Survivor. Εννοείται πως το ήθελα, αλλά ήταν υπέροχο το ότι έφτασα μέχρι τον ημιτελικό. Σε ό,τι αφορά στην πρόταση γάμου, ειλικρινά δεν ξέρω πώς είχε κυκλοφορήσει αυτή η φήμη. Δεν επρόκειτο ο Σάκης να μου κάνει πρόταση γάμου.

Δεν έχεις πληροφορηθεί πως όσο καιρό ήσουν στο παιχνίδι, το κοινό ασχολούνταν με το αν είστε ζευγάρι ή όχι με τον Σάκη καθώς και το πότε θα παντρευτείτε;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μάθει πολλά από αυτά που λέγονταν όσο καιρό ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Είναι ελάχιστες οι ώρες που πήρα κινητό στο χέρια μου και δεν πρόλαβα ακόμα να μιλήσω με τους δικούς μου για να ενημερωθώ. Έχει πάρει το αυτί μου ότι έχει γίνει ντόρος με εμένα και τον Σάκη. Από τη στιγμή που προβάλλεται η ζωή μας στην τηλεόραση είναι λογικό να ακούγονται διάφορα. Από την πλευρά μου θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι αυτό που έβλεπαν οι τηλεθεατές με εμένα και τον Σάκη ήταν αυτό και τίποτα περισσότερο. Δεν υπήρχε τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Αυτό που έβλεπαν οι τηλεθεατές ήταν μάλλον ένα ερωτευμένο ζευγάρι και όχι δύο φίλους.

Ήμασταν πολύ κοντά με τον Σάκη. Τον θεωρούσα τον πιο δικό μου άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί. Η σχέση μας δεν ξεπέρασε ποτέ τα όρια για να θεωρηθεί ερωτική. Ήταν το άλλο μου μισό, τον στήριζα και με στήριζε, αλλά έως εκεί.

Μπορεί ένα ζευγάρι που χώρισε πριν από μερικούς μήνες να βρεθεί ξανά και να μην υπάρξει καμία ερωτική έλξη;

Σίγουρα μπορεί να υπάρχει ερωτική έλξη σε ένα πρώην ζευγάρι, αλλά όχι στο Survivor. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν αυτό. Αυτό που ενδιέφερε τον Σάκη και εμένα ήταν να πηγαίνουμε καλά στα αγωνίσματα για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.

Και τα φιλιά και οι αγκαλιές που είδαμε on camera;

Στο Survivor όλα διογκώνονται. Αν στην έξω ζωή έχεις ανάγκη μια αγκαλιά ή ένα φιλί, στο Survivor χρειάζεσαι δέκα. Εννοείται ότι υπήρχαν αγκαλιές και φιλιά με εμένα και τον Σάκη γιατί υπήρχαν και συναισθήματα. Αλλά ήταν ανθρώπινα και όχι ερωτικά.

Παρ’ όλα αυτά, η Ελένη Χαμπέρη, όταν αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου πως κάποιοι από τους παίκτες είχαν ερωτική επαφή, είπε ότι το μυαλό της πήγε σε εσένα και τον Σάκη.

Καλώς ή κακώς, η σχέση που είχα με τον Σάκη παρεξηγήθηκε, όχι μόνο από τους τηλεθεατές αλλά και τους συμπαίκτες μας. Αυτό που είπε η Ελένη προφανώς το υπέθεσε γιατί δεν είδε κάτι με τα μάτια της. Και δεν μπορεί να έχει δει κάτι γιατί δεν έγινε κάτι με εμένα και τον Σάκη.

Δηλαδή, δεν είστε εσείς το ζευγάρι που είχε ερωτική επαφή στο Survivor;

Όχι. Με εμένα και τον Σάκη δεν υπήρξε ερωτική επαφή. Δεν ξέρω αν έγινε κάτι μεταξύ κάποιων άλλων.

Μέσα στο παιχνίδι ο Σάκης σού χάρισε ένα μενταγιόν με μια πέτρα σε σχήμα καρδιάς. Είναι δυνατόν να έχει στηθεί ένα τόσο ρομαντικό σκηνικό με φόντο το ηλιοβασίλεμα και μετά να υποστηρίζεις ότι η σχέση σας έχει παρερμηνευτεί;

Αυτό το μενταγιόν ο Σάκης μού το έδωσε όταν χωρίστηκαν οι ομάδες. Ήθελε να έχω κάτι σαν γούρι γιατί δεν θα τον είχα πια στον πάγκο να με εμψυχώνει. Σίγουρα υπήρχε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, αλλά μέχρι εκεί. Και δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι παραπάνω γιατί είναι τόσο δύσκολες οι συνθήκες που δεν σε αφήνουν ούτε να σκεφτείς κάτι ερωτικό.

Αυτό δεν συνέβη ούτε όταν κοιμόσασταν δίπλα δίπλα; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Δεν μπορείς να με πιστέψεις γιατί δεν έχεις ζήσει το Survivor. Σκέψου ότι ήμασταν άπλυτοι, νηστικοί, με φοβερό άγχος για να τα πάμε καλά στα αγωνίσματα και επιπλέον μας έλειπαν οι δικοί μας άνθρωποι. Όλα αυτά σε συνδυασμό δεν σε άφηναν καν να κάνεις ερωτικές σκέψεις, παρόλο που μπορεί στο παρελθόν να υπήρξαμε ζευγάρι με τον Σάκη.

Και αν ο Σάκης σού κάνει πρόταση γάμου, τι θα του απαντήσεις ;

Δεν θα δώσω απάντηση. Ούτε ναι ούτε όχι. Δεν έχω τι να του πω…