Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού από τον Σάκη και ξεκαθαρίζει αν δέχθηκε βία
Ελλάδα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού από τον Σάκη και ξεκαθαρίζει αν δέχθηκε βία

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού από τον Σάκη και ξεκαθαρίζει αν δέχθηκε βία

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο». Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της από τον Σάκη Κατσούλη, τις προσπάθειες επανασύνδεσης που έγιναν, αλλά και το αν δέχθηκε οποιαδήποτε μορφή βίας και κακοποίησης από τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Πώς γίνεται από εκεί που όταν μπήκε στο παιχνίδι να τον έχεις αποκαλέσει «Καραγκιόζη» και να λες ύστερα ότι είναι το άλλο σου μισό;

Νομίζω ότι όσοι ερωτεύτηκαν θα με καταλάβουν. Με τον Σάκη τσακωθήκαμε, χωρίσαμε και είχαμε να μιλήσουμε από τότε. Εκεί που ήμουν στο παιχνίδι και μετρούσα τις κουταλιές με το ρύζι τον βλέπω ξαφνικά μπροστά μου με τη Χριστίνα (σ.σ. Κεφαλά), με την οποία ήξερα ότι είχε παιχτεί κάτι όταν χωρίσαμε. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα σαν να ήθελαν να τεστάρουν την ψυχολογία μου. Νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε θα αντιδρούσε όπως εγώ. Στη συνέχεια μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα που δεν είχαν συζητηθεί όταν χωρίσαμε. Μου εξήγησε ότι μπήκε μέσα στο παιχνίδι για να με βοηθήσει και όχι για να μου καταστρέψει τη ζωή. Ξέρεις, σε αυτά τα παιχνίδια νιώθεις αρκετά ευάλωτος και ειδικά εγώ, που είμαι ευκολόπιστη, θα μπορούσα να εμπιστευτώ λάθος ανθρώπους. Ευτυχώς, αυτά που μου είπε ο Σάκης ίσχυαν από την αρχή μέχρι το τέλος. Δηλαδή, ότι μπήκε για να με στηρίξει και ήταν πραγματικά το στήριγμά μου μέσα στο παιχνίδι.

Η Έλλη Γελεβεσάκη, που είχε στο παρελθόν σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, δήλωσε σε συνέντευξή της στο ΟΚ! ότι πρόκειται για έναν χειριστικό άνθρωπο και ότι δεν μπήκε στο Survivor για να σε διεκδικήσει ξανά, αλλά για να γίνει διάσημος.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για να με χρησιμοποιήσει. Αν ίσχυε αυτό το πράγμα, θα είχε φανεί ήδη. Ξέρω τι παιδί είναι ο Σάκης. Ξέρω την καρδιά του και ξέρω επίσης ότι όταν με κοιτάζει στα μάτια, αυτό είναι. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της δημοσιότητας, δεν θεωρώ ότι του αρέσει επειδή θέλει να γίνει κάποιος. Απλά είναι επιχειρηματικό μυαλό, καταπιάνεται με πολλά πράγματα και δεν σταματά πουθενά.

Η Έλλη είπε επίσης ότι «αν ο Σάκης καταλάβει ότι πουλάει μαζί με τη Μαριαλένα, μπορεί να μείνει μαζί της. Αν όμως μπορεί να σταθεί μόνος του, θα μείνει μόνος του».

Δεν ξέρω γιατί έχει αυτή την εντύπωση η Έλλη, ούτε πώς ήταν η σχέση τους και γιατί χώρισαν, για να τα λέει αυτά. Αν τον ήξερε πραγματικά, δεν νομίζω ότι θα έλεγε αυτά τα πράγματα, γιατί ειδικά εμένα ο Σάκης δεν θα με χρησιμοποιούσε ποτέ. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να του επιβάλλονται, αλλά έχει άποψη και πολλές φορές την εκφράζει με έντονο τρόπο, ξέρει ότι δεν μπορεί να με χρησιμοποιήσει. Δεν είμαι εύκολο παιδί.

Ωστόσο και η μητέρα σου δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως «αν η Μαριαλένα είναι ξανά μαζί με τον Σάκη, είναι άξια της μοίρας της».

Αυτό που έχει κάνει τη μητέρα μου να βλέπει στραβά τον Σάκη είναι το ότι πιστεύει πως θα έπρεπε να με διεκδικήσει πριν μπει στο παιχνίδι. Αυτό την κάνει –παρόλο που αναγνωρίζει ότι με στήριξε στο Survivor– να θεωρεί πως ό,τι κάνει ο Σάκης είναι λάθος. Βλέποντας ότι τόσο καιρό ήταν άφαντος, είναι λογικό ως μάνα να πει ότι θα είμαι άξια της μοίρας μου αν είμαστε ξανά μαζί. Όταν εκεί που ήξερε ότι συζούμε και πάμε σοβαρά με είδε να επιστρέφω στο σπίτι με τρεις βαλίτσες, της στοίχισε. Θέλω να τους φέρω σε επαφή, να του πει τα παράπονά της, να της εξηγήσει κι εκείνος τι συνέβη για να τελειώσει αυτή η παρεξήγηση.

Η μητέρα μου είχε καταπληκτική σχέση με τον Σάκη στο παρελθόν. Αν σου δείξω βιντεάκια που παίζουν βελάκια, θα κλαις από τα γέλια. Τώρα αν είπε κάποια πράγματα, το έκανε γιατί δεν έχει εμπειρία με τις κάμερες. Γυρνώντας τη βρήκα τρελαμένη, γιατί δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί όλο αυτό και μου είπε ότι επτά μήνες που έλειπα πέρασε έναν Γολγοθά.

Πρόσφατα η μητέρα σου με ανάρτησή της τόνισε ότι δεν επιχείρησε ποτέ ο Σάκης να ασκήσει βία πάνω σου. Τι την ώθησε να γράψει κάτι τέτοιο;

Δεν ξέρω πώς βγήκε η φήμη ότι με κακοποίησε ο Σάκης. Πιο πιθανό θα ήταν να τον κακοποίησα εγώ! Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος και πράος άνθρωπος. Δεν του αρέσουν καθόλου οι εντάσεις. Είναι δυνατόν να μιλάω με έναν άνθρωπο που με κακοποίησε;

Λες ότι δεν του αρέσουν οι εντάσεις, αλλά είχαμε δει ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστές εκείνον και τον Τζέιμς Καφετζή όπου λίγο έλειψε να παίξουν ξύλο.

Αυτό ήταν μία φορά! Αν ο Σάκης ήταν ένα παιδί που του άρεσε η βία, δεν θα είχε ξεφύγει μόνο μία φορά στο παιχνίδι. Θα γινόταν κατ’ εξακολούθηση. Ο Σάκης είναι ένας άνθρωπος που μαζεύει, μαζεύει και κάποια στιγμή θα κάνει το «μπαμ». Στη συγκεκριμένη περίπτωση δημιουργήθηκε ένταση γιατί τα υπόλοιπα παιδιά ασχολούνταν με την προσωπική μας ζωή, κάτι που δεν τους αφορούσε.

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε στο Σου Κου Family ότι, σύμφωνα με όσα τους είχες εκμυστηρευτεί, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να είναι με τον Σάκη Κατσούλη.

Να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό γιατί από ό,τι μου είπε η μητέρα μου έγιναν και κάποιες συγκρίσεις που ήταν τελείως άτοπες. Ο Σάκης τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν ο τέλειος άντρας. Μιλούσαμε 500 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο, μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πάντα το βράδυ που γύριζε στο σπίτι έφερνε τα ψώνια του και πάντα το ψυγείο στο σπίτι θα ήταν γεμάτο. Δεν μου έλειπε τίποτα, δεν μου είχε χαλάσει ποτέ χατίρι. Ήταν ένας πραγματικός ιππότης. Το ότι τσακωθήκαμε και χωρίσαμε είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα ζευγάρια.

Γιατί χωρίσατε;

Χωρίσαμε για αστείους λόγους. Η αφορμή ήταν το ότι πήγα διακοπές μόνη μου στην Κύθνο. Μετά συνέβησαν και κάποια άλλα ασήμαντα πράγματα που δεν τα διαχειριστήκαμε σωστά και κόντρα ο ένας, κόντρα ο άλλος, χωρίσαμε.

Η μητέρα σου μιλώντας στο ΟΚ! ανέφερε ότι προσπαθούσες να επικοινωνήσεις μαζί του για να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν.

Αυτό έχει να κάνει με τον διαφορετικό τρόπο που αντιμετωπίζουν τα δύο φύλα τον χωρισμό. Οι άντρες την πρώτη εβδομάδα κάνουν χαϊλίκια. Βγαίνουν έξω και προσποιούνται ότι δεν συνέβη τίποτα.

Αυτό έκανε κι ο Σάκης. Οι γυναίκες το πρώτο διάστημα πέφτουν στα πατώματα. Αυτό έκανα κι εγώ και αναρωτιόμουν τι έγινε λάθος και αν πέταξα δύο χρόνια στα σκουπίδια. Μετά από λίγο που οι γυναίκες στέκονται ξανά στα πόδια τους και θέλουν να προχωρήσουν τη ζωή τους, οι άντρες τρελαίνονται. Έτσι έγινε και με εμάς. Όταν ο Σάκης άρχισε να με κυνηγάει, του έριχνα άκυρα. Σταματήσαμε να μιλάμε, μπήκα στο Survivor και μία ωραία μέρα τον είδα εκεί!