Μαριάννα Τουμασάτου: Και όμως, με αυτόν τον παρουσιαστή της ΕΡΤ υπήρξε ζευγάρι!
Late night shows

Μαριάννα Τουμασάτου: Και όμως, με αυτόν τον παρουσιαστή της ΕΡΤ υπήρξε ζευγάρι!

Μαριάννα Τουμασάτου: Και όμως, με αυτόν τον παρουσιαστή της ΕΡΤ υπήρξε ζευγάρι!

Ποιος είναι;

Μία βόλτα στα Σεπόλια έκανε η Μαριάννα Τουμασάτου και ξενάγησε την εκπομπή «Mega Καλημέρα» στη γειτονιά που μεγάλωσε όσο διηγούνταν ιστορίες από τα μαθητικά της χρόνια που έκρυβαν μάλιστα και ζουμερές αποκαλύψεις!

«Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουμε κοινά το… ύψος, ίδια ημέρα γενέθλια στις 6 Δεκέμβρη, και τη γειτονιά μας, τα Σεπόλια», είπε η αγαπημένη ηθοποιός γελώντας, ενώ πρόσθεσε ότι «Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον αθλητισμό, μικρή ήμουν “ότι να ‘ναι”. Ήθελα να γίνω πωλήτρια, μου άρεσε η συναλλαγή με τον κόσμο» είπε αρχικά.

Στο σχολείο υπήρξε υπεύθυνη του 15μελους για το καλλιτεχνικό και μάλιστα ήταν συμμαθήτρια με τον Τάκη Γιαννούτσο, τον ραδιοφωνικό παραγωγό και συμπαρουσιαστή της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ, με τον οποίο ένα φεγγάρι υπήρξαν και ζευγάρι!

«Με τον Τάκη ήμασταν συμμαθητές και ζευγάρι!» αποκάλυψε στον Θανάση Πάτρα.

Σε άλλο σημείο μίλησε για την κόρη της και πώς ένιωσε όταν για πρώτη φορά που μπήκε η μικρή στο σχολικό.

«Έκλαψα με μαύρο δάκρυ όταν μπήκε για πρώτη φορά στο σχολικό η κόρη μου, είχε γαντζωθεί από πάνω μου και φώναζε. Εκτός δουλειάς βάφομαι μόνο για την κόρη μου, της αρέσει. Μετά το παιδί, φοβάμαι, μέχρι να γεννήσω δεν είχα το αίσθημα του φόβου».

Έχει τύχει να βγει εκτός ελέγχου σε καβγά και μάλιστα η υπόθεση να πάρει άσχημη τροπή. «Είχα μαλώσει με κάποιον και είχαμε πάει αστυνομία, νοσοκομείο… Εκείνος ήταν υπό την επήρεια και εγώ υπό τη βλακεία. Τις έφαγα, τέλειωσε».

Αναφέρθηκε και στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από άνθρωπο του χώρου του θεάτρου. «Όταν ήμουν μικρή δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο και του πέταξα πέτρες. Μετά συνεννοηθήκαμε, δεν ήταν αυτό που τον χαρακτήριζε ως άνθρωπο. Δεν μου αρέσει αυτό που είμαι, δεν καμαρώνω πια όταν θυμώνω, δεν μου αρέσει ο εαυτός μου, όταν θυμώνω. Τα τελευταία 2 χρόνια που κάνω ψυχοθεραπεία έχω αγαπήσει τον εαυτό μου, ήμουν πολύ σκληρή μαζί μου».