Μαριάντα Πιερίδη: «Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να τραγουδάω κάθε βράδυ σε κάποιο κέντρο ή να πάρω την επαρχία σβάρνα για εξτραδάκια»
Ελλάδα

Μαριάντα Πιερίδη: «Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να τραγουδάω κάθε βράδυ σε κάποιο κέντρο ή να πάρω την επαρχία σβάρνα για εξτραδάκια»

Μαριάντα Πιερίδη: «Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να τραγουδάω κάθε βράδυ σε κάποιο κέντρο ή να πάρω την επαρχία σβάρνα για εξτραδάκια»

Τι είπε για τον χωρισμό της από τον πατέρα του γιου της

Πέρασαν περίπου 8 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τη Μαριάντα Πιερίδη πάνω στη σκηνή να διασκεδάσει τον κόσμο!

Φέτος, την απολαμβάνουμε στο J2US, όπου και… προπονεί τον Άρη Σοϊλέδη στο τραγούδι! Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την απόφαση να αποσυρθεί από τις πίστες, αν θα σκεφτόταν πλέον να επιστρέψει και πώς διαχειρίστηκε τον χωρισμό της.

Μαριάντα, πώς αποφάσισες να αποσυρθείς από το τραγούδι πριν από οκτώ χρόνια;

Σταμάτησα να δουλεύω όταν διένυα τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Πήρα αυτή την απόφαση γιατί είχα φοβερή στήριξη από τον Δημήτρη, τον σύζυγό μου. «Ξέρω πως λειτουργείς σαν μαμά προς όλους» μου είπε. «Αν θέλεις τώρα που θα γίνεις μητέρα να απέχεις για κάποιο διάστημα, εγώ είμαι εδώ. Κάνε αυτό που αισθάνεσαι εσύ ότι πρέπει να κάνεις». Eκείνη τη στιγμή ένιωσα σαν να πήρε κάποιος από πάνω μου ένα τεράστιο βάρος γιατί ήθελα πολύ να δώσω όλη μου την προσοχή στο παιδί μου. Όταν λοιπόν γέννησα τον Νικόλα, συνειδητοποίησα πως ήθελα να είμαι εκεί, μαζί του. Μου έκαναν αρκετές προτάσεις και έλεγα σε όλα «όχι». Εκείνη την περίοδο, για να μην τρελαθώ όμως και κλεισμένη στο σπίτι, άρχισα να ασχολούμαι πιο εντατικά με τη yoga, όχι επαγγελματικά όμως.

Τώρα που επέστρεψες, σκέφτεσαι να κυκλοφορήσεις κάτι καινούριο δισκογραφικά;

Η φιλοσοφία μου είναι να μη σχεδιάζω τίποτα. Θέλω τα πράγματα να έρχονται και να κυλούν μόνα τους. Εδώ, στο J2US –σ’ το λέω και θέλω να βάλω τα κλάματα–, στο πρώτο live ήμουν πολύ συγκινημένη που το ζούσα ξανά. Μου είχε λείψει πολύ, αλλά όχι από ματαιοδοξία. Για μένα πάντα ήταν και είναι μια δουλειά πρώτα απ’ όλα και μετά είναι η τρέλα μου. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα όμως να τραγουδάω κάθε βράδυ σε κάποιο κέντρο ή να πάρω την επαρχία σβάρνα για εξτραδάκια.

Μαριάντα, εσύ πώς διαχειρίστηκες τον χωρισμό σου από τον μπαμπά του γιου σου, Νέστορα Φωτιάδη, πριν ακολουθήσει ο γάμος σου με τον Δημήτρη Κατριβέση;

Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος. Όλοι οι χωρισμοί είναι δύσκολοι. Έτσι ήταν και αυτός. Πάντα υπάρχει εγωισμός και πικρία. Ευτυχώς είχα δίπλα μου τους γονείς μου, οι οποίοι με στήριξαν πάρα πολύ. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ήρθε η ηρεμία. Υπήρχε και το παιδί, το οποίο ήταν, είναι και θα είναι πάνω από όλα και όλους. Με τον πρώην σύντροφό μου είμαστε πλέον πολύ καλά και εκείνος έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι.

Με τον σύζυγό μου γίναμε ζευγάρι πριν γεννηθεί ακόμη ο γιος μου. Φυσικά, ο Νικόλας «εκμεταλλεύεται» στο έπακρο το γεγονός πως μεγαλώνει σαν να έχει δύο μπαμπάδες. Του δίνουν τα πάντα. Για παράδειγμα, δεν του παίρνει ο ένας το PlayStation, όταν θα βρεθεί με τον άλλο, θα το ζητήσει από εκείνον.

Η σχέση του Δημήτρη με τον γιο μου είναι εξαιρετική, μάλιστα έχουν την ίδια τρέλα στο να δοκιμάζουν περίεργα φαγητά. Να καταλάβεις, πριν από χρόνια, λόγω της δουλειάς του Δημήτρη που είναι σεφ, ζήσαμε στο Μεξικό ένα εξάμηνο πριν ξεκινήσει ο Νικόλας στο σχολείο. Εκεί λοιπόν ο σύζυγός μου μας είχε φτιάξει χαβιάρι από μυρμήγκια!