Μαρίνα Πατούλη: «Αφήνω πίσω ότι με πληγώνει – Έχω ένα παιδί να μεγαλώσω»
Νέα

Μαρίνα Πατούλη: «Αφήνω πίσω ότι με πληγώνει – Έχω ένα παιδί να μεγαλώσω»

Μαρίνα Πατούλη: «Αφήνω πίσω ότι με πληγώνει – Έχω ένα παιδί να μεγαλώσω»

Αισιόδοξη και με άλλη οπτική πλέον, η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής δήλωσε ότι θα προχωρήσει μπροστά

Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από τέσσερις μέρες νοσηλείας πήρε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μετά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, εμφανίστηκε με καλύτερη διάθεση και διαφορετική οπτική για το θέμα του χωρισμού της με τον Γιώργο Πατούλη.

«Μόλις πήρα εξιτήριο και βγήκα από το νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα από την Τετάρτη και πλέον νιώθω καλύτερα. Έχω ένα πρόβλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχίσω να παίρνω φαρμακευτική αγωγή και να είμαι υπό παρακολούθηση. Αυτές τις 4 μέρες πέρα από τη φροντίδα των γιατρών αυτό που με συγκλόνισε και μου κράτησε παρέα τις δύσκολες ώρες και ήταν μάθημα ζωής, ήταν τα μηνύματα από γυναίκες που πέρα από την αγάπη και τη συμπαράσταση μοιράστηκαν μαζί μου τις προσωπικές τους ιστορίες», δήλωσε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού:

«Η σιωπή είναι μια μορφή βίας. Βγαίνω αισιόδοξη και με ανυπομονησία να δω τον γιο μου. Πρέπει να αφήνουμε πίσω ότι μας πληγώνει. Δεν έχω κάνει πλάνο όμως νιώθω ευγνώμων με όλους τους ανθρώπους και τις γυναίκες που με στήριξαν στη δύσκολη περίοδο. Προέχει η υγεία μου, έχω να μεγαλώσω ένα παιδί και πρέπει να σταθώ δίπλα του γιατί έχει υποστεί καταιγισμό. Όλα θα μπορέσουν να γίνουν με μια συνεννόηση για να προχωρήσουμε. Ο χωρισμός είναι βαρύ πένθος όμως θεωρώ ότι κάποια πρόσωπα που έχουμε την τύχη να είμαστε πιο προβεβλημένα πρέπει να δίνουμε δύναμη και να περνάμε μηνύματα σε όλο τον κόσμο».

Η ίδια δεν απάντησε για το αν μίλησε με τον σύζυγό της και περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει χρόνος για να ειπωθούν όλα.

https://streamable.com/ae20wf