Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»
Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»

Το μήνυμα που έστειλε για τα σύννεφα στο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη

Η κρίση στον γάμο της Μαρίνας Πατούλη με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη έχει απασχολήσει πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους δυο τους να φαίνεται πως έχουν επιλέξει δρόμους χωριστούς, μετά από 35 χρόνια κοινής ζωής.

Μετά το ξέσπασμα της Μαρίνας Πατούλη, την περιπέτεια με την υγεία της, το εξώδικο του Γιώργου Πατούλη και τη δήλωση της ίδια πως αλλάζει σελίδα στη ζωή της και προχωρά μπροστά, η Μαρίνα Πατούλη κάνει μια ακόμη δήλωση και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει χωρίσει ακόμη.

Η Πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece βρέθηκε σήμερα στο Αμαλιείο Οικοτροφείο για μία πασχαλινή δράση προσφοράς υπέρ των γυναικών που έχουν υποστεί βία και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή Τ- Live.

Αναφορικά, με όλα όσα έζησε το προηγούμενο διάστημα, η Μαρίνα Πατούλη σχολίασε: «Έχω δεχτεί ένα κύμα αγάπης κυρίως από γυναίκες όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε όλα τα θέματα της βίας, οπότε γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά στη γυναίκα που κακοποιείται και δε μπορεί να βγει στην αγορά εργασίας και δε μπορεί να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια και τη ζωή της.

Καλό είναι αυτές τις Άγιες Ημέρες να μπούμε σε μια διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους, οικογενειακά. Θα πρέπει να πιστεύουμε ότι ο Θεός μας δίνει δύναμη, να αγωνιζόμαστε για την οικογένεια και τα παιδιά μας. Να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να προσεγγίζουμε τα προβλήματά μας με ευαισθησία».

Και συνέχισε: «Αν ρίξουμε μια ματιά στο τι γίνεται με την λαίλαπα που μαστίζει τη χώρα μας με τον κορονοϊό, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά και τα οικογενειακά προβλήματα είναι μηδαμινά μπροστά στην κοινωνία του θανάτου και της αρρώστιας που μαστίζει τον πλανήτη».

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε: «Προσπαθώ να αντλώ δύναμη μέσα από την προσφορά στις γυναίκες. Παίρνω έμπνευση μέσα από την αγάπη του παιδιού μου. Τον Γιώργο τον αγαπώ. Και με αυτό το πείσμα θεωρώ ότι θα περάσουμε αυτό το δύσκολο Πάσχα, προσδοκώντας μία Ανάσταση στις ζωές μας».

https://streamable.com/j7l2hw