Μαρίνα Πατούλη: «Εύχομαι στον Γρηγόρη Λέων “καλό κατευόδιο»
Πρωινές εκπομπές

Μαρίνα Πατούλη: «Εύχομαι στον Γρηγόρη Λέων “καλό κατευόδιο»

Μαρίνα Πατούλη: «Εύχομαι στον Γρηγόρη Λέων “καλό κατευόδιο»

Οι δυο τους θα είναι αντίπαλοι στις δημοτικές εκπομπές

Υποψηφιότητα για τη δημαρχεία του δήμου Πεύκης-Λυκόβρυσης θα βάλει η Μαρίνα Πατούλη, ενώ το ίδιο θα κάνει και ο Γρηγόρης Λέων.

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα στον πολιτικό της αντίπαλο.

«Είναι μία απόφαση που πάρθηκε διαχρονικά. Εγώ πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην Πεύκη, έπαιζα στις αλάνες. Στο όραμα και στην εκπόνιση του σχεδιασμού, που έχουμε δημιουργήσει με τους συνεργάτες μου, εντάσσεται πάνω απ’ όλα ο πολιτισμός της καθημερινότητας αλλά και η δημιουργία πόλεων και ενός Δήμου που να είναι φιλικές στα άτομα με κινητικές δυσκολίες» τόνισε η ίδια.

Για το τι τη συμβούλευσε ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης, απάντησε:  «Ο Γιώργος Πατούλης ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο μέντοράς μου και ουσιαστικά μου έδωσε το εφαλτήριο για να αγαπήσω και να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση. Εξακολουθώ να τον συμβουλεύομαι, γιατί έχει τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού. Πιστεύει στις ικανότητές μου, ότι είμαι καλή μαθήτρια και δεν θα ήθελα να τον διαψεύσω».

Για τον Γρηγόρη Λέων, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε:  «Έμαθα προς έκπληξή μου ότι παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Θεωρώ ότι ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους που ζουν δίπλα στον πολίτη και θα ευχηθώ καλή επιτυχία και… καλό κατευόδιο».